Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Napomena mala
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Primjetio sam u zadnje vrijeme da ima dosta duplih tema i u pogresnim rubrikama, ljudi koristite malo search i citajte sta stavljate, nije fazon nabiti broj postova nego pokrenuti kvalitetnu diskusiju.

Pozdrav
tako je
neznam ja nista ja sto postavim to je unikatno... Smile
Evo i danas vec imaju 2 duple da sam ja primjetio.
Ako vec postoje duple teme onda bi zamolio admine ili moderatore da ih izbrisu i da mi u buduce pazimo da nam se iste stvari ne dogadjaju... Ako ja slucajno postavim duple teme vjerujte da mi nije namjera jer stvarno ih nisam vidio (a i koristim Search ali nigdje nevidim da ima ta tema, postoji sansa ali pod drugim imenom i sl.), a najmanje mi je zelja da imam sto vise postova i sl. Ako naletimo na duple teme onda posaljimo PP adminima ili moderatorima neka ih odma izbrisu ili mozda jos bolja ideja je da se napravi podforum Recycle Bin i da tu stvaljamo te duple teme i sl. Pa vi vidite kako je najbolje. Icon_wink
ne mora biti tema identicnog naslova. Npr "akumulator" i "kako radi akumulator". nidje veze
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13