Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Dobos i kljesta :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kad je dosadno sve je tako dobro kad je dosadno ne zurimo nigdje samo farbamo, samo nam je bitno da je dosadno Icon_lol

[Image: 6hdchvq.jpg]
[Image: 67oaixu.jpg]
[Image: 4p1ctwj.jpg]
[Image: 61tcn0n.jpg]
[Image: 4yg5ohj.jpg]
[Image: 61ydr37.jpg]
[Image: 4t9gmf7.jpg]
[Image: 4vmx4e1.jpg]
[Image: 4talagw.jpg]
[Image: 4rb0y0k.jpg]
[Image: 4yqtlon.jpg]

Hvala dino i boki Wink

Over and out !
hehe :D fino Wink[/u]
Hehe, ista "ubiuocicrvena" boja ko i u mene Smile

Nazalost, Lucas plocice kod mene se toliko trose da su mi prednje celjusti prljave u roku od 2-3 dana voznje, felge da ni ne spominjem :(

Inace, odlican posao Smile
trizex Wrote:Hehe, ista "ubiuocicrvena" boja ko i u mene Smile

Nazalost, Lucas plocice kod mene se toliko trose da su mi prednje celjusti prljave u roku od 2-3 dana voznje, felge da ni ne spominjem :(

Jesil to ti promjenio kola (Forda) ??
jesu ti losi stopovi na fabiji , il vrati na klasiku il skroz u crno to tako nesto ziljavo jebo te
samo nek se radi
hehe kad je dosadno,bar ne dangubi hehe fino ste odradili Icon_wink
daki Wrote:
trizex Wrote:Hehe, ista "ubiuocicrvena" boja ko i u mene Smile

Jesil to ti promjenio kola (Forda) ??

Jok, viis avatara, Tipo i dalje shiba Smile Tuljo je uzo Kaletovog onog forda. Nego de mi posalji na PM broj onog lakirera kad smo pricali za felge, onaj iz Slavinovica...
Stope su unikat tako da mi nepada napamet da mjenjam jer je moja ideja i sve moje a sad sto se ovi ostali loze i gledaju sta cu ja uradit da oni kopiraju jer nemaju mozga to je nesto drugo al eto
Nije to ni lose, tacnije receno fino je ispalo. Icon_wink
Kad je dosadno Wink
jeste li koristili orginal sprej za kliješta što ima kupiti ili neku običnu boju za metal i željezo ja sam bojio davno prije 2 god sa običnom crvenom još drži ali sam čuo da puno lijepše bude kada se uzme orginal sprej predviđen za tu namjeru...
dobroje napredujete samo lagano a sta je ono dino sjedi dok ostali raduckaju
Mora neko i nadgledati radove Icon_mrgreen
Dobar posao momci... svaka cast...
Reference URL's