Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Opel Astra OPC Nurburgring Edition
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

nije puno nadjidjana i to mi se svidja
Identicna kao i ˝obicna˝ OPC... samo sto ova ima bijele felge, racersku zastavu preko automobila, i retrovizore nesto u fazonu carbona.
extraa Wink
Sviđa mi se,lijepo je urađenaIcon_cool
Auto dolazi u bijeloj boji, sa carbon retrovizorima racing sarom, drugom generacijom  IDSPlus2 šasije, ultra - lagane alumijiske felge, puna koža u unutrašnjosti, boćni oslonci u carbon izgledu i 240 hp (177kW) iz 2.0 litrenog turbo motora koji ima mogučnost da ubrza od 0-100km/h za samo 6,4 sekunde.  Astra OPC Nurburgring Edition biče dostupna kod dilera u prvom kvratalu 2008.
Fin je taj opel....ali kad sam ga probo nista nazad nisam video...zato sto jo je taj zadnji prozor mali...ali inace je jaka...Icon_wink
Lijepo jest ali i meni se vise svidja "obicna" OPC! S plavom ili crvenom bojom! Ali opet 240KS...
Autic je fakat extrica
joj avta , damije okusat tu zabavu
oce li ova verzija imati LSD?
nece ti to trebat kad sjednes u nju razum se sam muti . heheh nevjerujem a i nebi joj stojalo. bila bi slika odma sa otvorenim vratima
sminka zesca da mi je ovo probati
ljepo izgleda, a mogao si nam iskopati jos koju sliku, kakva je sprjeda
extra
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13