Mislim nije ti uredu ovaj komentar citiram "CRNJE". jebi ga muki i oni cu ljudi a to je za njih uvreda. sto se tice klipa uredu ljudi zaradjuju kako stignu od pranja prozora na semaforu do direktorskih fotelja. u americi ima svih slojeva drustva sto u najvecem slucaju zavisi i od rasne pripadnosti. u mnogim dijelovima amerike crnci se tretiraju isto kao i prije 40, 50 i vise godina sto po meni nije u redu i gledajuci tvoj komentar bas mislim u kojem si ti dijelu amerike.
sramota. nemoj me krivo skontati ali ti ne valja ono sto si napisao.
Mislim nije ti uredu ovaj komentar citiram "CRNJE". jebi ga muki i oni cu ljudi a to je za njih uvreda. sto se tice klipa uredu ljudi zaradjuju kako stignu od pranja prozora na semaforu do direktorskih fotelja. u americi ima svih slojeva drustva sto u najvecem slucaju zavisi i od rasne pripadnosti. u mnogim dijelovima amerike crnci se tretiraju isto kao i prije 40, 50 i vise godina sto po meni nije u redu i gledajuci tvoj komentar bas mislim u kojem si ti dijelu amerike.
sramota. nemoj me krivo skontati ali ti ne valja ono sto si napisao.
emirEX_sa
valja meni ja pisem sta ja hocu i to je moj stav a sta ti mislis o crncima i rasizmu me ne zanima i nisam rasista nego sam napiso crnje sta to ima veze.. imam dosta crnaca u raji i uvijek u zajebanciji ih zovnemo hey nigga i niko nista znaju da je zajebancija a ti mi uzeo ovdje soliti pamet rasizam ovo ono ... mislim da nikad nisi bio sa crncima pa neznas ni sta pricas..
otidji u harlem pa tako kazi pa da vidimo kako ce misliti da je zajebancija. tamo gdje si vecina a oni manjina moze biti kako ti kazes a suprotno tome bogami ne vjerujem.
samo me ineteresuje sto se ti vazda palis. kako si otiso u ameriku promijenio si se dosta u odnosu kakav si bio ovdje.
otidji u harlem pa tako kazi pa da vidimo kako ce misliti da je zajebancija. tamo gdje si vecina a oni manjina moze biti kako ti kazes a suprotno tome bogami ne vjerujem.
samo me ineteresuje sto se ti vazda palis. kako si otiso u ameriku promijenio si se dosta u odnosu kakav si bio ovdje.
steta smatrao sam te za mirnog i dobrog covjeka.
vidi se da ga nisi dobro upoznao...cccc
Muamere dobro je sto si crnce uhvatio kamerom...ccc...dobro je da nisi necim drugim...sala...ccc...pusaaa
steta smatrao sam te za mirnog i dobrog covjeka.
joj sto me slatko nasmija ccc mirnog ahhaha boze dragi kako si to zakljucio kad si me samo 1-2 puta vidio da mi je znati ... i nisu crnci manjina ovdje ima ih na svakom cosku a sto se tice nigga i ostalog svi su navikli na to nije ti ovo New York da te za tu rijec roknu....
A palim se zato sto se ti nesto kurcis po ovim forumima nesto ti kao ovo ono nemoj da pricam ...
znam ja stosta o tebi... i tisu misu nemoj da se ja otvaram znam dosta da sutim...
i ovo ide na lock
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.