Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Škoda Superb za 2008.godinu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Sledeće godine na tržište stiže druga generacija modela Superb, a pred nama su prvi renderi projektovani na platformi špijunskih fotografija. Svojim profilom Superb će ostati i dalje prava poslovna limuzina, ali će kompletan izgled biti znatno dinamičniji...

Unutrašnjost automobila biće urađena po uzoru na trenutne Volkswagen modele, od kojih će biti preuzete i neke tehničke komponente. Novi Superb će pokretati benzinski agregati u rasponu od 1,6 FSI do 2.8-litarskog V6 FSI agregat. U ponudi će biti i nekoliko turbo-dizel agregata uključujući i 1.9 i 2.0-litarski TDI motor.
Ovo bi moglo biti pravo dobro auto, ali siguran sam da nece biti pristupacno... ni ova stara nije a kamo li ova nova.
Meni ova ruzna nekakva!
nije mi nesto ali dok se nevidi uzivo nemozemo nista pricati
Naprijed sa ovim farovima vuce malo na Passata novog !
farovi definitivno ukradeni od passata i jette.........al dobar je
volkswagen group---tako da i necudi sto vuce....recimo kod octavie nove sve iz golfa V preuzeto....
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13