Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: prodao mjuzu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nema vise bass bass,i kutiju,pojacalo i oba suba prodao sam za 400 Icon_mrgreen

e sad kontam uzeti jednu pionirku 307D2,306 sam imao......
da li neko ima iskustva sa ovom novom seriom je li to isto??neki kazu DA
pitaj vede iz AMK Carbon tima nek ti kaze karakteristike i tako to Icon_wink

emirEX_sa Wrote:
pitaj vede iz AMK Carbon tima nek ti kaze karakteristike i tako to Icon_wink

ma znam karakteristike,nije do toga,al pitacu ga za UHO.........Icon_wink

Odlican je, kupuj obavezno. To je model sa 1200W, 30 cm, cijena normala oko 140KM, odlican izbor.
da to je taj,mislim da mi je najbolji izbor u ovoj cijeni,uzecu ga slusao sam jutros u nekog tipa,na 2ohm-a tuce ko lud,onako slusajuci ni ne vidim razlike od 306-tice dvc
307D2 izbacila 139,2db...kod vede u njegovoj rucno pravljenoj kutiji i pojacalom ne znam koje marke...
RESPECT za ovaj SUB u klasi tamani sve
khm..., Alpine Type R , 1222 na DLS CAD11, 145,6 dB Smile

muha Wrote:
khm..., Alpine Type R , 1222 na DLS CAD11, 145,6 dB Smile

Bila su i dva Type R pa na DLS pa izbacise samo 138, treba muha pored tog sub-a i amp jos zelja da se potrosi.

yes, kad ljudi nece da nas slusaju, vedo je uradio kako smo mu rekli i tu je score,

Ersan je u Bijeljini sa 2x Type R i DLS CAD napravio 145,7,

to je isto slucajno jelde...

Uostalom , neznam s kojim je wooferima napravljeno 151,4dB!

Ja samo kazem SPL je ozbiljna nauka, eto vidjet cete koliko DLS CAD11 moze napuhat dB Smile.

U Sarajevu cete vidjeti demonstraciju ...
Pa ja upravo govorim da nije samo kupis prikopcas i razultat treba dosta vremena, truda a i para.
auuu koliko kutija samo znaci,mimo amp-a
kad hajvan uzme port ko moja glava pa se folira a ono samo furla zrak,nigdje nabijacine
ima tu oko svega mozganja
da, ali bitan je odabir komponenti ....
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13