Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Angel Eye
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Trazio sam po forumu ali nisam nasao , gdje mogu naci sipku za angel eye prstenove , ako neko ima adresu . Unaprijed hvala.
i ja istu trazim
Haj ako ko zna nek kaze
gdje ima kupiti
emire ja sam rekao da cu ti ja jednu dati sto me ne napomenes ja imam samo jednu
ja imam cetri (suplje su), paaaaaaaa Icon_mrgreen
Ima li razlike između šupljih i punih , šestougaonih i okruglih ?

Fiesta_Boy Wrote:
emire ja sam rekao da cu ti ja jednu dati sto me ne napomenes ja imam samo jednu

dogovoreno drug. napomenem te za nedjelju pa se cujemo

DeNe Wrote:
Ima li razlike između šupljih i punih , šestougaonih i okruglih ?

od suplih nemas nista. kroz pune se bolje razlaze svjetlo ali ih treba ravnomijerno narezati da bi se svjetlo bolje prostiralo. okrugle takodje nisu lose samo kazu da ih je teze narezati jer nema oslonca

e za te sipke imas kupiti u obi ali ako imas neku firmu koja se bavi zaluzinama ..ovi sto prodaju prozore tu imas 99%
Joj vidi ja tek sad skontao da imam na zaluzinama odoh ih poskidat.HEhe
Da u OBI-u ima ih kupit.POzzIcon_wink
U obiju su suplje, nem punih, ja isao prije 3-4 dana!

legionar Wrote:

ja pito u OBI-ju kazu nikad nisu imali pune. tako da obi otpada

emirEX_sa Wrote:

legionar Wrote:

ja pito u OBI-ju kazu nikad nisu imali pune. tako da obi otpada

Sipki za zaluzine i to pune imate kod vijecnice tj.malo prije gdje je semafor tu sam ja kupovao

Ako to radi Hella, onda 039 849 555
Radi preciznosti prvo treba izbusiti manjim borerom (2 ili 2,5 mm ) pa onda 6 mm ili kojeg je vec precnika led-ica.

CocaCola Wrote:
da, ja sam to pravio za motor, od punih sipki se to treba raditi, i po mogucnosti zadnju stranicu zalijepiti barem alufolije, ili nesto sto raspipa svjetlost...
meni je problem bio narezat krug citav sa crtama... jer sam morao bonsegom! Vi ako imate neke druge cake,nesto sto stavite na busilicu, ili onaj bleck&decker iz obi-a s tim ide odlicno!
u sporet sam ja stavljao i zagrijavao, i kad izvadim samo stavim unutra u povrsinu i oblikujem, jer je uvijek staklo bilo, pa taman napravim i oblikujem...
problem je bio i ubusiti fino rupu za LED.. morate paziti kakav je borer i da tacno sredu pogodite..
poz i sretno u radu!

Dobro si se ti snasaoIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13