Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pozz svima!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Zovem se Damir, iz Sarajeva sam. Vozam passata karavana III 1.9 1993.god 75KS,  od starogIcon_smile. Slike necu postavljati jer je sav truho.Icon_biggrin Forum vam je ekstra. Nekidan sam se upoznao sa fiestom(Borisom) isli smo zajedno na meeting u mostar. Bilo je dobro. Slike imate na vw-clubu...Sad kad polozim imam namjeru uzimati GTI-a. Valja mi skupit pareIcon_lol, ali bice to za nekolika mjeseca...
dobro dosao i budi aktivan
dobro dosao
POZDRAV
Pozzzz! Wink
dd and stay active
DD i ostani aktivan
OHOHHOO drug pa nek si nam i ti dosao...kako bi na rostilju,cccIcon_razz
Hvala na dobrodoslicama. Ma bilo je dobro, ali bilo nestalo cevapaIcon_biggrin, jeo sira i hljebaIcon_redfaceIcon_mrgreen
dobro dosao
Dobro dosao!
DD..................pozzzzz
neka malo, kad god se konektuje na forum,mi cemo da mu pozelimo dobrodoslicu Icon_razz
Covjek se registrovao i predstavio 22.08.2007. godine, tako da ne morate biti pretjerano ljubazni i nakon skoro pa godinu dana..inace, ja sam za to da se ove teme gdje se predstavljaju novi clanovi nakon 4-5 dana zakljucaju...
poz i dd Icon_mrgreen
Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13