Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: siguran parking u Sarajevu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav ekipa, nije me bilo neko vrijeme on-line, ali mislim da vam nisam nedostajaoIcon_wink
Interesuje me jedna stvar,
gdje u Sarajevu mogu da ostavim/parkiram auto da ne brinem o njemu?(po danu) Da auto ostane citavo, ne ukradeno, nema narocitu muziku ili neke posebne dodatke. Ima neki alarm, ali slab(ja ga mogu onesposobiti).
Sto pogorsava situaciju je to da auto nije moje, i da je nedavno u njega ulozeno skoro 1000€ (novi mettalic lak, novi amortizeri i prednji trap, kocnice....).
Nekada sam znao parkirati ispred Skenderije, ali mi ta lokacije ne odgovara narocito, a ni cijena moram priznati(2KM/sat). Kada dodjem sa yugom obicno ga ostavim u blizini austrijskog trga gdje se ne placa parking i do sada nisam imao nikakvih problema.
Ajde pucajte neke prijedloge, centar grada manje vise, do otoke....
Hvala unaprijed svimaIcon_smile
Garaza robot komerc-a, 10km dan, ili 1km sat.. Smile
Hrasno ili Novo Sarajevo
garaza u skenderiji radno vrijeme od 08-20 h a dan parkinga 3KM....ulaz pored PLUS COMPUTERSA
imas na marindvoru kad se krene prema vrbanji sa lijeve strane parking koji se cuva 24h i potpuno je ogradjen. Neznam samo koja je cijena.
Dovuci ga na Dobrinju, blizu srpskog dijela, kroz 5min. dobit ces cudan poziv na mob. sa jasnim i preciznim uputama sta da radis. Icon_mrgreen
pa ne dolazi sa vw-audi vozilom Smile
Mjesec dana u Robotu je od 60-100 maraka...

Sporting Wrote:
Dovuci ga na Dobrinju, blizu srpskog dijela, kroz 5min. dobit ces cudan poziv na mob. sa jasnim i preciznim uputama sta da radis. Icon_mrgreen

ne mora za to ici na Dobrinju...
evo sad mi jaran rece da su mu kod merkatora sestri ukrali auto (prije 20 minuta) i naravno uslijedio je poziv sa 065 u roku od 10 minuta...

imas na dobrinji javne garaze sa naplatom. platis cuvaru petaka i cuva ti auto citavu noc ako te bas interesuje noc
Parkiraj kod Doma Armije, tu ja cesto parkiram i cak su mi jednom ukrali poklone za 8. mart! Posteni su nisu ostalo dirali! Icon_razz
steta al garaza radi samo do 20h poslije se zakljucava
joj sta se sikirate parkirajte u moju mahalu samo ce ti gume probusiti nista drugo nece pipati

Kenno Wrote:
I želim svima što manje kradja i poziva iz Istočnog Sarajeva.Icon_smile

Nece valjda meni tene maznuti Icon_mrgreenIcon_mrgreen

Ko kaze da pozivi dolaze iz tog dijela sarajeva :D
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13