Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Neke stare, ali zanimljive fotke
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
NEsto evo cackam po kompu nisam sjeo milion godina za njega, i nadjem neke super fotke, iz proslosti, cak ima i nekih clanova foruma prepoznace se Icon_mrgreen

Imam fotku lupa slikanu iz G4 pri brzini od160km/h a lupo je ispred...

joj slike mog ferarija prijasnjeg , samo kad se sjetim to mi je bio jedan od najdrazih bolida, sjecas se ga daki . eno ga sad na tavanu
Vidi oca sto spava Smile slabb Smile
A slab otac s lupom obilazi preko pune Smile lupo guja Smile
Hehehehe, eeee moj HuKa to su nam bili dani, ni brige ni pameti, u domu do sabaha, pa ispunjavanje norme na panonskom u 5 ujutro za olimpijadu Smile Litri i litri djus votke Smile ,.... ii hehehe kahmmm Smile
A vidi danas, poso, kuca, poso, kuca Smile tugaaa al i to neko mora.
Ma aj jebat ga valja radit ako se misli zivit....nema tate mame djeda.... mada je dobro i ovako poso kuca i usput natezanje po forumu Smile

HuKa Wrote:
Ma aj jebat ga valja radit ako se misli zivit....nema tate mame djeda.... mada je dobro i ovako poso kuca i usput natezanje po forumu Smile

Pussa Icon_mrgreen

hehe joj pravi si,jel ovo cetvorka sdi ide heheh?? imam ja jednu frisku sa autoputa kad sam isao na more,bas cu da izbacim koju fotku
Jeste SDI i to zensko za volanom.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13