evo neke slikice na brzinu
1989god, 20Xe , 2.0 16V 115kw , 15" felge 195/50/15 .....
dobar kadet MICKY lijepo izgleda, kako ide jesi li zadovoljan
ide hm.. ne znam sta da kazem hoce nece dugo je stajao pa je to uzelo danak ali svaki dan je sve brzi i brzi

p.s. nije zbog korozije
p.p.s. teski je mamac za puhovce juce su me 3 puta zaustavili, valjda im se svidja pravo pa hoce svi da vide stoj hehehe
ma samo lagano, procepit ces ga ti
Heheheh konačno, GSI 16V ... Čestitam auto, dobar je ovaj kadet. Mislim da ga je Ipe zaštitio do zadnjeg šarafčića... Dobar auto nema šta...
115 KW .... Pa to fakat mašinerija ... Što sam mislio da su oni po 110 KW ???
fin autic, samo nemoj i njega da za 7 dana prodas

hvala svima evo upravo dosao kuci sa mora, kadett je slusao isao jako dobro nije trosio rodi ga majka Sarajevo OMV - Mostar OMV 138km tacno 7,1l potrosio , a za 115kw uradio sam sve sto je farbrika rekla

inace je bio 110kw

trosi 1l vode i 1L ulja , a kvar je bio da je pukao alternator, i udario u zupcasti itd... uglavom motor je vani a sad je 2.0 8v unutra
e pravi sjeb drug,steta,zao mi je mislio sam da cu vidjeti ovu zvijer na cesti...
bila je na cesti vidio je peka mislim kadetta on prolazio na otoci ja prosao okrenuo se cuo me hheheh i jos jedan momak je vidio, vozi audi A3 a steta sta da kazem tek uradio SM cip isao super i sad ovo
E jbga drugar, žao mi je pravo, jer ipak 16v je 16v naročito kod kadeta.. Hajde nema veze, može i taj fino zujati...
Pozz
Peka