Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Modrica dB Drag 2.9.2007. nedjelja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Modrica dB Drag 2.9.2007. nedjelja u okviru 402 street race cup-a koji organizuju AUTO Media Group i AUTO 4x4 CLUB

da vidimo ko ide ?

budu vrijedne nagrade u sve 3 klase.

1. mjesto JVC HU
2. mjesto poklon bon vrijednosti 50KM CarAudio.BA
3. mjesto robna nagrada 30KM

startnina 1KM vrijedi ako nista doci i izmjeriti glasnocu vasega systema. prijaviti se mozete na http://www.auto.ba
idem da se aBd trkam a za muziku cemo ostaviti naseg Vedu da komentarise Icon_mrgreen
idem kao promatrac aBd sa klubom ako ne bude kakvih neodloznih obaveza.
Ako uspijem kazne poplacati do tada i dobiti vozacku nazad idem i ja da se trkam ! 1.2 ccm POWER
pa koliko ja znam ima vas jos sa muzikom, neznam sto ne dodjete ao nista d aizmjerite koliko ima diBa Smile
znaci niko. ok mozda Sarajevo izvadi stvar. mozda bude vise raje?

Faris_D Wrote:
mozda Sarajevo izvadi stvar. mozda bude vise raje?

kad bi trebalo biti u sarajevu ????

Sarajevo je 16. septembar

Faris_D Wrote:
Sarajevo je 16. septembar

hvala

U Septembru su 3 trke: 02.09 - Modrica, 16.09. - Sarajevo i 30.09. - Tuzla...
Ici cu i ja aBd!

legionar Wrote:
Ici cu i ja aBd!

super. koje auto sistem itd. daj nam malo detalja.

Ma ja sam samo promatrac, nema ja "meda" za to! Smile Wink
Ako ne izleti sta neplanirano docu i ja 30.09 -Tz , ako nista da vidim kolko dB ima ovaj moj sistem.
Danas sam bas pravio plocu za zvucnike (ona fabricka mi se izvitoperila ) jos trebam lakirat pa cu postavit slike.
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13