Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: cestitka ALENU-P
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nejvece cestitke Alenu-P za ono sinoc, ako je istina sta se prica...Valjda ces se javiti da kazes sta je istina...kazu da si najbrzi....

enesss Wrote:
cestitka vjerovatno nije bezveze,pa cestitke i od mene,a O CEMU SE RADI ako nije prob???Icon_mrgreen

ma ne smijem nista reci ali prica se da je sinoc bilo nekih potezanja Alen-P 1.8 16v sa golf 2 2.0 16v i kadet GSI i da ih je preskocio, zato bi volio da se javi Alen Icon_wink

i to onaj motor iz edinog golfa..
Svaka cast, ja vjerujem fakat je golf zvijer
macaaaaaaaaa
nije valjda usisavanje bilo??? Smile

Fiesta_Boy Wrote:

Alenov Golf ide dobro ali ne dovoljno dobro za onaj motor koji je bio u mom golfu.. Posaljite vi tog momka na par casova voznje..Icon_wink

edo_16v Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:

Alenov Golf ide dobro ali ne dovoljno dobro za onaj motor koji je bio u mom golfu.. Posaljite vi tog momka na par casova voznje..Icon_wink

bogami edo, i alen malo cackao motor, kaze da je to to i da ga je preskocio

jedino ako je navaljao muzike u auto, i jos ima dodatno i servo.. Vidjet cemo ako Alen bude vozio 402 ima ih u septembru dosta, onaj motor je isao 15,5 sec.. Tako cemo znati

Nije to vise moj motor pa da se ja sada nesto ubjedjujem, samo znam 100% da je predobar, a glava mu nije brusena truncice Icon_biggrin
Drzavo svaka cast na voznji... Killson mi je odmah javio sta je i kako je bilo...

Eko Wrote:

a znam ovog peugeota na drugom clipu.. ide pravo dobro, sto se niste s njim malo potezali..

jesi siguran u to sto si napisao, ovaj pug je 1.6 i ne ide nista posebno Icon_eek

Eko Wrote:

nismo Wrote:

Eko Wrote:

a znam ovog peugeota na drugom clipu.. ide pravo dobro, sto se niste s njim malo potezali..

jesi siguran u to sto si napisao, ovaj pug je 1.6 i ne ide nista posebno Icon_eek

onda to nije taj ... mada mi se ucinilo da jeste... jel iz Vojnickog taj pug ?
to je taj al je 1.6 i prava je mazga neko te je slagao Icon_mrgreen
Ja sam cuo da ima 130 ks cca... i da ide predobro... mozda grijesim ..

Micky Wrote:
Ti se bas opustio zvacu ti yugoslaviju ehehheeh, haj jos neka te pa cemo se nas dvojica naci da vidimo kako ide ovo ostalo je sporoIcon_mrgreenIcon_mrgreenIcon_mrgreen

ne kontam

Micky Wrote:
koji dio ne kontas , reko kad se vratim sa mora da stanem negdje da vidimo kako ide moj auto i njegov. Znamo se upusti se nije provokacija

ma ne to vec ne znam kome odgovaras PEKI ili IGI-ju

IGY Wrote:
A ipak Anel ima 100 KG muzike, srevo tako da nije to isto Edo kao kod tebe, a i ne treba se na to izvlaciti, sta je onda kod mene, ja imam i klimu i servo i 4 vrata i sve na struju i jos nekih zajebancija znaci tezi sam dosta od drugih GTI-a, znaci po tome ispda da gubim 2-3 sec kad se trkamIcon_questionIcon_questionIcon_questionIcon_question

Ne vadim se ja nit imam razloga, ja vozim 1,3, dok je kod mene bio ni jedan mu nije mogao prici Icon_wink..

Alenu svaka cast, momak se trudi, ulaze u auto i zato jedan veliki RESPECT. Nije jedan od onih koji naspu za 10km i deru itd..

IGY Wrote:
ja imam i klimu i servo i 4 vrata i sve na struju i jos nekih zajebancija znaci tezi sam dosta od drugih GTI-a, znaci po tome ispda da gubim 2-3 sec kad se trkamIcon_questionIcon_questionIcon_questionIcon_question

zato ce te Dottore sa osmicom nasibati Icon_biggrin

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13