Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: 30 godina najpoznatijeg tunera Mercesdesovih automobila
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Njemački Brabus smatra se službenim tunerom Mercedesovih limuzina, a ove godine slavi svoj 30. rođendan. Povodom tog značajnog jubileja Brabus je za Salon automobila u Frankfurtu, koji se održava sredinom rujna, pripremio posebno iznenađenje koje za sada ne želi pokazati već ga  skriva ispod plahte. O čemu se radi službeno ćemo saznati tek nekoliko dana prije početka Salona automobila u Frankfurtu, kada će Brabus sam u opticaj pustiti službene fotografije specijalne izvedbe koju su pripremili. Neslužbeno saznajemo da je tajanstveni model u biti ekstremna prerada novog Mercedesa C klase. Podsjetimo se da je Brabus uz sve moguće prerade Mercedesovih modela upisao se i u Guinnessovu knjigu rekorda u nekoliko kategorija i to tuning preradom modela automobile Mercedes CLR Rocket koji razvija najveću brzinu 362,4 km/h.
dok sam vidio "30 godina najpoznatijeg tunera Mercesdesovih automobila"
mislio sam da je AMG......al eto Icon_mrgreen
a ovaj cls je straha bozija Icon_eek
Ja sam mislio da je brabus... znao sam, odmah sam znao!!! heh
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13