Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: EKSTREMNI TUNING NA RUSKI NAČIN
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nabrijana Lada 2015 kao borbeni zrakoplov

Da i u Rusiji postoje maštoviti majstori, najbolje pokazuje ova tunirana prastara Lada 2015. Ova prerada je toliko ekstremna, da je Lada gotovo neprepoznatljiva na prvi pogled. Na njoj je vlasnik najprije uklonio stražnja vrata i onda ugradio 'gullwing' vrata što se otvaraju uvis, kao kod Lamborghinija. Odlučio se također za kombinaciju crne boje karoserije i upadljive narančaste kotače od 18 cola sa gumama dimenzije 225/40.

Lada sada ima Porscheove kočnice, Recaro trkaća sjedala, zaštitni kavez te - zamislite, head up displey. On projicira sve najvažnije podatke na vjetrobransko staklo kao na borbenim zrakoplovima. Tu su novi retrovizori, prošireni blatobrani, spušteno ogibljenje, otvori za zrak na haubi motora, zatamnjena stakla, veliko zadnje krilo, crno-narančasta unutrašnjost kao i više mehaničkih poboljšanja. Nema podataka koji je motor u ovoj nabrijanoj Ladi 2015, premda su neki objavili da ima agregat sa dva turbo punjača.
evo jos malo slikica
jebačkiIcon_lol
i jos malo
Jedino mi se boja svidja a ostalo... jedino sto je zanimljivo sto je ovo LADA!!!Icon_razz
haha .. do jaja majke mi .. meni se svida pravo Smile
onako
mocna mi je pravo.HOTROAD
okej lada izgleda strava...ali brkaju se gullwing i lambo vrata..."...cit: onda ugradio 'gullwing' vrata što se otvaraju uvis, kao kod Lamborghinija..."
lambo vrata se i zovu prema lamborghiniju i ovo na slici jesu lambo vrata...gullwing vrata su izgleda kao galebova krila...kao na slici dolje...

p.s. ali lada stvarno izgleda prejako, george dont be mad about this...
@bastardz predstavi nam se u novim clanovima
Meni je ova Lada do yaya, radiej bi ovu LAdu imao nego nekom Mercedesa CL-a majke mi mile....pogotovo sto mislim da ovo koljeeeeee :D
Na citavom autu mi se samo svidjaju sjedista,ostalo bezze!
mislim da mu mashina niej bezze....:D
ma bitno je nek ona ima Head-up display, da me bar malo podsjeca na BMW Wink
lada je lada al je preradjena svaka cast vlasniku
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13