Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Felge sugestije....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Posto planiram u skorije vrijeme raditi felge dakle popravka ispravljanje saniranje ogrebotina i ostalih gluposti planirao sam i novu farbu nabaciti pa evo pa prijedloga i zelio bih cuti vasa misljena....

[attachment=2402][attachment=2403][attachment=2404]
pardon vidjoh sad da sam satvio u podforum enterijer heheh :D
neka prebace moderatori,a druga opcija u BIJELOM mi je premocna
Prva je nesto kao magnezijum boja, tamno siva al bas tamna
Ja znam tu fabiu dok je bila ona standardna boja na felgama a neznam kako izgleda sad kad je bijelo odnosno nisam je vidjeo
Ja bih isao na bijelo da nebude monotono dosadna crna, jer i stope su crne jel tako, onda bijelo da je malo otvori.
Bojim se bijele to je uzasno a nekako mislim da bi najlijepse bilo al neka mi suhva nemam pojma :S

Kenno Wrote:
Od ove tri opcije išao bih na prvu opciju(prvu s lijeva).

slazem se ta je beton.
Bijela nije za fabia-ju, a zlatne ne idu jer nije subaru

dadao_style Wrote:
nemoj bjele unakazit ćeš auto to je samo moje mišljenje ja da se pitam stavio bih boju prva s lijeva dakle prva slika prije bjelih ili oboji u standardnu boju u koju idu alu felge ali nemoj u bjelo nije to neko selajčko auto da se igra po njemu jer je auto sa stilom i tako treba da ostane nemoj napravit kič od njega to je samo moje mišljenje pozdrav...

Da u pravu si.... mozda onda malo tamnija siva

jbg nemogu nidje da iskopam davorovu fabiju imam sa sivim felgama drama je al sa bijelim to se nemoze opisat to se mora dozivit. siva - kulturno sredjeno ono standard, bijela cisto racing stil, a zlatna po meni ono gurbetski skroz . ja sam za bijele
[attachment=2407]
[attachment=2408]
Sta mu predstavlja ovo taxi ? zahebancija ili fakat ?
ima natpis , a dje ce taksirat folije 100 postotne , spusten heheh, furka bila
Sjedista zavaljena do zemlje, ali je taxiro jedan dan. Stavio tablu i maltertirao svjet, kroz grad po danu 120 kroz guzvu, nebitno na semafor, a u Tuzli u 3 vozit 120 je kao u sarajevu 220.

Sad voza na ratkapama fura se na mene Smile

daki Wrote:
Sjedista zavaljena do zemlje, ali je taxiro jedan dan. Stavio tablu i maltertirao svjet, kroz grad po danu 120 kroz guzvu, nebitno na semafor, a u Tuzli u 3 vozit 120 je kao u sarajevu 220.

Sad voza na ratkapama fura se na mene Smile

i to sad pametno tako jurcati po gradskim guzvama, cita li on novine, vidi li koliko ljudi dnevno gine zbog mangupisanja po gradu sa autima

P.S. sory zbog OT

vec sam ti rekao, ne mijenjaj boju samo ih nanovo odradi
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13