NHF, ali mora da se šališ?
Mislim neću reći da sam džbe skinuo pjesmu ali je malo teško reći da je ovo ozbiljno, pogotovo tekst i rima na mooo. Djeluje mi kao da je to himna nekih nafuranih 16-godišnjaka iz amerike(u americi im daju voziti sa 16).
Poslusajte neke strane stvari, soundtrack f'n'f i slicnih filmova...ovo je samo dobronamjerno misljenje i savjet.
hehe soundtrack i klub iz BiH, jedni raspolazu milionima a drugi stojama. Bit ce jos pjesama, pa cemo potrefit svaciji ukus, meni je najvaznije da ekipa nesto pokusava i trudi se da uspije.
NHF, ali mora da se šališ?
Mislim neću reći da sam džbe skinuo pjesmu ali je malo teško reći da je ovo ozbiljno, pogotovo tekst i rima na mooo. Djeluje mi kao da je to himna nekih nafuranih 16-godišnjaka iz amerike(u americi im daju voziti sa 16).
Poslusajte neke strane stvari, soundtrack f'n'f i slicnih filmova...ovo je samo dobronamjerno misljenje i savjet.
hehe soundtrack i klub iz BiH, jedni raspolazu milionima a drugi stojama. Bit ce jos pjesama, pa cemo potrefit svaciji ukus, meni je najvaznije da ekipa nesto pokusava i trudi se da uspije.
upravo tako
Naravno da ne ocekujem od sviju pozitivna misljenja. Valjda necemo ostati samo na jednoj ![]()
a tvoj prvi post u "NOVI CLANOVI" ![]()
Prebaci je slobodno.
ti dosao da malo podjebavas jel indijanac.....
Dosta vise prepirke nekome se svidja nekome ne svako ima pravo na svoje misljenje i smije ga slobodno reci sve dok ne vrijeda nekoga jer da se svima svidja bila bi HIT kakav jos niko nije napravio, a da je lozionicka jest
ako ko misli da zna i moze bolje samo nek radi dobro dosao je...
Dogovoreno.
samo lagano..
samo lagano..
Hvala velika.
samo lagano..
jos jednom hvala
...i jos jednom
samo lagano..
jos jednom hvala
...i jos jednom
.........................i jos jednom