Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Klubska pjesma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pjesma AMK Carbon

http://rapidshare.com/files/45555633/Sna..._.mp3.html

Volio bih cuti vase misljenje o ovome.

Kenno Wrote:

IGY Wrote:
pjesma je predobra, i predstvalja ciljeve jednog ozbiljnog kluba

NHF, ali mora da se šališ?
Mislim neću reći da sam džbe skinuo pjesmu ali je malo teško reći da je ovo ozbiljno, pogotovo tekst i rima na mooo. Djeluje mi kao da je to himna nekih nafuranih 16-godišnjaka iz amerike(u americi im daju voziti sa 16).
Poslusajte neke strane stvari, soundtrack f'n'f i slicnih filmova...ovo je samo dobronamjerno misljenje i savjet.

hehe soundtrack i klub iz BiH, jedni raspolazu milionima a drugi stojama. Bit ce jos pjesama, pa cemo potrefit svaciji ukus, meni je najvaznije da ekipa nesto pokusava i trudi se da uspije.

Fele Wrote:

Kenno Wrote:

IGY Wrote:
pjesma je predobra, i predstvalja ciljeve jednog ozbiljnog kluba

NHF, ali mora da se šališ?
Mislim neću reći da sam džbe skinuo pjesmu ali je malo teško reći da je ovo ozbiljno, pogotovo tekst i rima na mooo. Djeluje mi kao da je to himna nekih nafuranih 16-godišnjaka iz amerike(u americi im daju voziti sa 16).
Poslusajte neke strane stvari, soundtrack f'n'f i slicnih filmova...ovo je samo dobronamjerno misljenje i savjet.

hehe soundtrack i klub iz BiH, jedni raspolazu milionima a drugi stojama. Bit ce jos pjesama, pa cemo potrefit svaciji ukus, meni je najvaznije da ekipa nesto pokusava i trudi se da uspije.

upravo tako

cuj ljubomora.. Pa jeli trazio misljenje od raje, ne moraju svi reci,dobra je, odlicna itd.. Svako ima svoje misljenje

edo_16v Wrote:
cuj ljubomora.. Pa jeli trazio misljenje od raje, ne moraju svi reci,dobra je, odlicna itd.. Svako ima svoje misljenje

Naravno da ne ocekujem od sviju pozitivna misljenja. Valjda necemo ostati samo na jednoj Icon_razz

HOONEY  Wrote:
Ova "PJESMICA" treba da ide u rubriku HUMOR!!!!!!!!!!!

a tvoj prvi post u "NOVI CLANOVI" Icon_wink

HOONEY  Wrote:

Prebaci je slobodno.

HOONEY  Wrote:

ti dosao da malo podjebavas jel indijanac.....

Dosta vise prepirke nekome se svidja nekome ne svako ima pravo na svoje misljenje i smije ga slobodno reci sve dok ne vrijeda nekoga jer da se svima svidja bila bi HIT kakav jos niko nije napravio, a da je lozionicka jest Icon_wink ako ko misli da zna i moze bolje samo nek radi dobro dosao je...

"...picke isfuravamo,opklade dobivamo.."

George Wrote:
Napravit cu vam ja stvar bez ikakve rime. đabaIcon_lol

Dogovoreno.

covjek je inace DJ AJKULA na ostalim forumima
zelim vam da jednog dana ispunite sve o cemu govori pjesma..Icon_wink
samo lagano..Icon_arrow

silverstar Wrote:
samo lagano..Icon_arrow

Hvala velika.

IGY Wrote:

silverstar Wrote:
samo lagano..Icon_arrow

jos jednom hvala

...i jos jednom

Fiesta_Boy Wrote:

IGY Wrote:

silverstar Wrote:
samo lagano..Icon_arrow

jos jednom hvala

...i jos jednom

.........................i jos jednom

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13