Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Farbanje enterijera
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Moj je drug, jos davno nesto farbao u enterijeru i dan danas se to drzi a koristio je obicni sprej... samo on je malo pretjerao, ofarbao je mozda malo i previse... pa to i nije tako dobro ispalo, ali ovo sto si ti odabrao da ofarbas je sasvim ok.

MLaden Wrote:
Ne sviđa mi se diranje bilo čega, posebno unutrašnjosti s nekim bojama!
Nakaradno, izraz za nešto seljački napravljeno!

mladene pazi malo na ponasanje ovo je vrijedjanje a to ni tebi ni nama ne treba, pusti momka nek fura sta zeli, ovo je stvar ukusa, nekome se svidja nekome ne...

PS bez ljutnje al ne izazivaj svadju

kad bi sve ofarbao kao u ovog punta bilo bi bombona prava
extra drug. bitno je da si pogodio nijansu boje i da se ne razlikuje od ostalog.
Kad nadjem one slike sa unutrasnjosti cu ti postaviti

Heheheh ako je ovo tvoje auto onda je prelijepo ispalo. Jest da ja nisam poklonik farbanja enterijera ali ako je ovo tvoje onda je extra ispalo majke mi . Svaka čast . Ali treba uzeti u obzir da i boja koju si koristio stvarno se slaže sa crnom. Ja ne bih mogao zamisliti svoje auto sa crvenim detaljima na konzoli i tabli... Uhhhh bi bilo odvratno ... Icon_lol
Extra ispalo majkemi, dobro je sto nisi pretjerao u farbanju... moram ti volan pohvaliti, pravo dobar...
znas sta cu ti reci tako da ne govorim dvaput
Dobro je ispalo, svidja mi se
Jesi kontao sta na vanstinji mijenjati? Mozda kakve felgice nabaciti?
Ma ja za Fiata nije nista lahko naci, pa tako i felge... heh

nenad Wrote:
stavicu 15" njih nije problem naci.

lako ih je naci ali i slomiti auto sa njima. vjeruj mi znam iz iskustva i nebi ih vise stavio na auto da su zlatne. 14'' je mjera za punto bar ovaj sto ti i ja vozamo, da je sporting ili GT pa uredu jer su oni siri i imaju jaci ovjes koji je sposoban da podnese opterecenje kakvo izazivaju 15'' felge.

ne znam na tebi je, ako ti se isplati malo malo mijenjati selene ili krajnice i lafete ti ih stavi, ja ne bi.

emirEX_sa Wrote:

nenad Wrote:
stavicu 15" njih nije problem naci.

lako ih je naci ali i slomiti auto sa njima. vjeruj mi znam iz iskustva i nebi ih vise stavio na auto da su zlatne. 14'' je mjera za punto bar ovaj sto ti i ja vozamo, da je sporting ili GT pa uredu jer su oni siri i imaju jaci ovjes koji je sposoban da podnese opterecenje kakvo izazivaju 15'' felge.

ne znam na tebi je, ako ti se isplati malo malo mijenjati selene ili krajnice i lafete ti ih stavi, ja ne bi.

hehe kako li onda onaj sa trke jucer vozi na 17"kama Smile

nemoj covjeka prepadati ako uzme dobar offset na felgama nece imati problema.

a sto se tice ovjesa, to mozes syebati na bilo kakvim felgama pa i na 13"kama ako ne pazis kako vozis.

JD. Wrote:
hehe kako li onda onaj sa trke jucer vozi na 17"kama Smile

nemoj covjeka prepadati ako uzme dobar offset na felgama nece imati problema.

a sto se tice ovjesa, to mozes syebati na bilo kakvim felgama pa i na 13"kama ako ne pazis kako vozis.

mislis onog napucanog sa takmicenja u stajlingu. pito sam i to licno lika ciji je. kaze kmpletan zadnji ovjes je promjenjen i preuzet sa modela punto HGT iz 2002.god. sve pase saraf na saraf i kosta prema njegovoj procjeni oko 3000KM. ima kombinacija raznih ali treba znat da je punto u generaciji 93-99 (osim GT modela) napravljen sa seriskom greskom a to su zadnji selen blokovi ili ti kako ih u fiatu zovu zadnje reparacije. sto se tice selen blokova voda ih pojede i pocnu lezajevi da se raspadaju i zadnji tockovi pobjegnu prema unutra. to se desilo i meni i vjeruj mi nije jeftina investicija za promijeniti.

Ne znam svako ima svoje nek stavlja sta hoce na svoje auto ali ja ne bi.

aha pa eto nije onda samo do velikih felgi nego i do fabricke greske Smile

tako da 15" moze slobodno staviti jer ipak tesko je naci 14" alu da na nesto lice pogotovo sa 4x98 da moze na Fiat.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13