Bezveze pijaca majka

dal je iz BiH smijali bi mu se..
nemoj zezat daki solidno odradjen nista pretjerano
vratiti mu original retrovizore,i staviti kristal stopke mjesto onih,i po meni odlican golf bi ispao,AH da i mrezice staviti crne a ne sive krkanske na ovakvu boju....
Pa ja ti kazem da ga vidis u BiH rekao bi ciganluk mrtvi. Ovaj volan je 45KM na koridoru, ista boja, marka ista, i odljepi se ovo sto je u boji kola. Retrovizori koridorski, m look uzas, mrezice sive ... da je u crnom bilo bi puno bolje. Stopovi katastrofa ziva. Sto se tice farova boja i ostatka auta 10ka.
Slazem se za retrovizore i stopke! Mozda bi bolje bilo da su u chrom izvedbi! Ali..
Da samo stopke mu bas nisu,a nisu losi retrovizori.DObar autic

Ma nista posebno, cak mu je cd kako kod mene! :D
Pa ni ova mu riba nije nešto

Nemam pravo da pljujem ni po kome, jer i moje auto je grobina, ali s obzirom da je ovaj vani, i da mu je sve lakse dostupno, a da je on okitio auto pijacarskim stvarima koji se prodaju po bih ovo je meni loshe. Mada, skini par detalja, nesto pofarbaj i bio bi bolid.
za onu haubu i spoiler na prednjem braniku bi ga pratio da sve poskidam sebi
hehhee

,a stopke bi razbio da sebi kupi kristale vala

sve je ok ,manje vise, pogotovo felge mi se ove svidjaju ocito su 17ke . al ljudi taho mu je ocajan
Mrzim kada ˝kituju˝ dio gdje dodje tablica, a onda je potom premjestaju na 100x gore mjesto!!
Užas od Golfa...
Ne bih ja ovo vozao :D