Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: slike sa okupljanja 05.08.07'
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Izgleda mi kao najjace okupljanje do sada... puno lijepih automobila, tu su i neki novi klinci (sala) Icon_mrgreen... ne svidja mi se kod srebrenog Audia zadnja karambolka, mada mu novi set spojlera dobro cuci... fale mu jos pragovi sa strana ako se nevaram.
pragovi se uskoro ugradjuju i spoiler krovni
Pa da, onda ce do da se strasno uklopi sve zajedno... znas li gdje je momak radio ovo?

Sporting Wrote:
Pa da, onda ce do da se strasno uklopi sve zajedno... znas li gdje je momak radio ovo?

kod nekog plasticara. sad kojeg ne znam imas njegov mail na forumu pa ga pitaj.

Nick je adi_a3

Aha, ma pitam cisto informativno... mada bih volio nesto slicno uraditi kod sebe, ali pretpostavljam da to sve puno kosta. Sto ovo nisi slikao ni jedanput svoj automobil na zadnjem okupljanju?
nisam dosao sa autom. bilo kod buraza a on otisao na posao, pa tako da sam dosao trolom
Hehe... Icon_mrgreen
fino okupljanje,svaka cast decki,a svidja mi se orange trojka,extra fina

enesss Wrote:

Orange trojka je, mislim radjena kod nas u Vi! Momci su iz kluba Pun Gas! Ako se jos uvijek tako zove! Na trojci je sve super osim, po meni bezveznih "uvrnutih" pragova! Ali opet to je samo moje misljenje!

addo Wrote:

enesss Wrote:

Orange trojka je, mislim radjena kod nas u Vi! Momci su iz kluba Pun Gas! Ako se jos uvijek tako zove! Na trojci je sve super osim, po meni bezveznih "uvrnutih" pragova! Ali opet to je samo moje misljenje!

Sad su XXX ne PG.

heh PG ti haveru vise ne frcera...

Iceman Wrote:
heh PG ti haveru vise ne frcera...

OK! Nisam znao! A stigao je i A3 sivi! Bit ceextra stroj!

Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13