e dobar si! Zato te nema na forumu!

Nije nije ovo mi je najdrazi forum jedino na njemu sve normala i mozes dobiti odgovor na sve svi su ti spremni pomoci niko ne gleda koliko ti je godina jel tvoje auto il od babe i jos puno toga .... Najvolim ga :D :D
Nije moje, to je samo na avataru ali ako Bog da to je nase sljedece auto (moje i od starog)! A sad je obicna dvojka (najbolja za TAXI DRIVER-a)! hbg bit ce auta
HEhe nisi jedini ja prosle godine kupio sebi Subaru imprezu plava, nemam je cime poslikat, ima domet nekih 60tak metara, a djevojka kupila sebi mercedesa cabria, i ono farovi se pale cim krene, i malo je veci od subarua pa u pocetku je bio brzi, ali sam nesto ja cacko pa sad ide brze moj. Velika zabava su ovi autici.
Et dzaba kad smo svi jos djeca

Neki dan naletih na ovaj auto na daljinski i jednostavno se nisam smirio dok ga nisam kupio
Baterije na punjenje, LCD na daljinskom i ide opasno brzo... Velicija 1:10
nisi drug jedini,imam ja kolekciju da umres +bburago 

joj kad smo vec kod ovoga ja otisu u jedan store i nadjem monster truck na daljinski domet 500m i max speed 30 mph i kupim ga oko 150 $$ platim ali je lud samo dok poslikam stavicemo slike...
a neki dan kupim isto avion na daljinski sa pravim motorom i sipam u njega kerozin da ide to mi je jos bolje od monster trucka... malo da se zezamo
hehehehheheh imao sam i ja lamorghinija koji furo 31 km/h,a ostala mi je jos formula kojoj su gume pokidane:-(
Haj brate fino sljedeci meeting nek svak ponese svoje bolide pa da se zafrkavamo :D
Znas sta ce biti problem, cesto se mjesaju frekvencije, pa tako ja kad stisnem gas, neciji bolid bi mogo zavrsit u Miljacki

Ja koliko znam moj radi na 40hz i tu hvata frek... barem tako pise a hbg treba probat :D
Mislim da je kod mene 80 ali pogledacu. To da fataju druge znam 100% jer ima moja djevojka Mercedesa SLR i Hummera brat njen

Ja al je moguce da rade na istoj frek. tj da su oba na recimo 70hz
koliko je love bio taj tvoj Anais
60km