Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Opruge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eh ovako kao sto vec vecina zna u pitaju je Skoda Fabia, eh interesuje me dali na fabiu odgovaraju opruge od golfa 3 ili 4 ili mozda nekog seata? Jedina solucija za spustanje me kosta 1700eura a za to stvarno nemam para...

I ako su unikat opruge porbacu sa rezanjem pa vidjeti kako sta, interesuje me kome mogu odvuci auto da mi skine, sreze i namontira opruge i koja je cijena... HVALA

Quote:
extra autic jos ljepsi uzivo, a sto se spustanja tice ima momak original opruge (polovne) i felge 17" (zuta fabia u SA) pa ako te zanima poslat cu ti br na PM

Quote:
eibach opruge 4 kom 300km

http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=2768

Anais Wrote:
Eh ovako kao sto vec vecina zna u pitaju je Skoda Fabia, eh interesuje me dali na fabiu odgovaraju opruge od golfa 3 ili 4 ili mozda nekog seata? Jedina solucija za spustanje me kosta 1700eura a za to stvarno nemam para...

I ako su unikat opruge porbacu sa rezanjem pa vidjeti kako sta, interesuje me kome mogu odvuci auto da mi skine, sreze i namontira opruge i koja je cijena... HVALA

Nikako nemoj rezat oprugeIcon_wink

Nemam 300 km to je problem... imam 100 :D hehehe ja nit radim nit ista hbg tek zavrsio srednju skolu ako odradim sta honorarno to je to.... :(

Anais Wrote:
Nemam 300 km to je problem... imam 100 :D hehehe ja nit radim nit ista hbg tek zavrsio srednju skolu ako odradim sta honorarno to je to.... :(

nemoj me pogresno shvatiti al bolje ti je stediti i kupiti ove opruge nego rezati svoje, razlika izmedju original i rezanih opruga je velika, rezanim oprugama ces dobiti nestabilno auto i imat ces velikih problema na nasim cestama.....pozzzz

Rezanjem opruga ces dobiti spusteno auto ali ne vrijedi to nakon svakog dizanja auta na dizalicu namjestati opruge rukama u njihovo leziste da nalegnu prilikom spustanja, nakon 20-ak rupa insreument tabla ce ti se tresti kao u dvice dizela Smile
Svjestan sam ja svega sto se tice rezanja to mi je zadnja opcija.... A ko moze to uraditi ? Mislim ono sto sam napisao... da mi skine, sreze i namontira opruge i koja je cijena
Ulozi tu stoju na kladionicu pa sta bude bude Smile
Ma nemam ja srece na kladionicama ni na bilo kojim igrama na srecu :D
radije sacekaj pa vidi sa momkom za opruge ili nesto, sto kod nas mora sve na silu, pogledaj od kad je JD skupljao za felge i gume. Tvoja sigurnost je u pitanju a onda ugrozavas i ostale. Vozite pazljivo po gradu i imajte obzira na druge vozace Icon_biggrinIcon_biggrinIcon_biggrin

nemogu da vjerujem sta sam gore napisao
Jao micky iznenadjujes me iz dana u dan hehehe :D Hvala na savjetu Smile
Druze mislim da ti pasu od trojke, a za te pare mozes naci polovne, ili jos bolje naci nekoga kome trebaju obicne a ti uzmes sportske. Bolje sacekaj malo nego da rezes. Pokajaces se brzo. Ja sam svoje nove platio 100KM i zamjenio sam sebi. U pitanju je H&R crvene.

Anais Wrote:

Neznam gdje si gledao to da te spustanje dodje toliko love...to je previse...mozes to sve uraditi za 1200-1300 eura....
E sad pogledaj ovaj link:
http://www.kw-suspension.com/en/
ja sam sebi odavde narucio opruge za moju oktaviu2 i cekam da dodju...sve ce da kosta sa dostavom u Srbiju 225eura i racunaj jos 20 eura goriva i jos oko 20-30 eura za postavljanje i to je to.....
Znaci ove opruge idu uz moje amortizere..a sto je najbolje iduce ljeto kad budem kupovao i amortizere moci ce sa ovim oprugama.....
Kakvo rezanje i ciganluk hoces da glavu izgubis.......

ma vala mozes skupiti 3 stoje, ako nista do nove godine sigurno... Wink

sad ce bajrami pa ostavi lovu... Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13