Dakle da vidimo da li cemo se okupljati subotom ili nedjeljom. Dakle ostaje Interex, samo biramo dan. Nemojte molim vas ici u off, slobodno napisite samo ne puno u off. Anketa je anonimna, i molit cu vas da svi glasaju. Hvala.
Dino niko ne zeli da se dijelimo niti to pokusavamo. Sto se mene tice ja sam uvijek za okupljanje sto veceg broja ucesnika. Al Dino ja nemogu nekoga natjerati da dolazi subotom ako nemoze i zeli nedjeljom. Nisam svojom voljom postavio ovu anketu, nekoliko clanova foruma mi je reklo da je za nedjelju. Stavio sam ovako da znamo do vikenda sta cemo. Jer sigurno ima onih koji su za subotu. Iskren da budem meni je svejedno, ja cu doci svakako.
Pa vidi tamo da ovaj vikend to bude nedjalja, po meni nedjelja je glup dan i uvijek dosadan, i treba ga znati osmislit. Pa smo mogli nedjeljom oupljanja organizovat. Manja je i guzva na cestama, manje policajaca, parking slobodan.
Dino niko ne zeli da se dijelimo niti to pokusavamo. Sto se mene tice ja sam uvijek za okupljanje sto veceg broja ucesnika. Al Dino ja nemogu nekoga natjerati da dolazi subotom ako nemoze i zeli nedjeljom. Nisam svojom voljom postavio ovu anketu, nekoliko clanova foruma mi je reklo da je za nedjelju. Stavio sam ovako da znamo do vikenda sta cemo. Jer sigurno ima onih koji su za subotu. Iskren da budem meni je svejedno, ja cu doci svakako.
Pa vidi tamo da ovaj vikend to bude nedjalja, po meni nedjelja je glup dan i uvijek dosadan, i treba ga znati osmislit. Pa smo mogli nedjeljom oupljanja organizovat. Manja je i guzva na cestama, manje policajaca, parking slobodan.
Suglasan!
Ja nemam nista protiv subote, meni je super bilo, cuo sam od dosta raje koja su zamjerila to grupisanje na okupljanju i razdvajanje, mozda je to razlog. Meni licno nije smetalo to jer je logicno da su se neki prvi put vidjeli tu i logicno je da ce pricati i biti sa onim koga zna. To bi se vremenom trebalo promijenit, evo uzmimo prvi okup, cudno skroz bilo nisi znao s kim sta da pricasm, a ovaj drugi bas opustena bila atmosfera zezali se. Tako bi trebalo i ovo da bude, barem je to moje misljenje, sad je na vama svima. Nista nemoze preko noci.
e ne znam sad jebiga, treba uzet u obzir da se odredjen broj ljudi intenzivno okuplja skoro godinu dana, pa je normalno da se vec znaju dobro
sto ne znaci da druga raja nisu dobrodosla. a jebiga pa necemo sad odredjivati ko s kim smije stati i koliko dugo smije s nekim pricati da ne bi bilo da se neko izdvaja :S
a ne znam da je tako tesko doci na okup i pruzit ruku svima upoznat se progovoriti koju, pa malo pomalo i svi ce se medjusobno upoznati
ovako nista postici necemo jos dugo vremena. samo kontaj znaci da ako se razdvoje okupljanja, 90% raje koja bi trebala biti jedna raja se nece medjusobno prepoznati i pozdraviti na cesti ili kad budemo recimo u Mostaru na Street Raceu, 90% ljudi se nece medjusobno ni pozdraviti a svi iz Sarajeva. i to sve zato sto se nemozemo dogovoriti za 1 termin kad bi se svi okupljali...
to je meni glupo, a da ne pricam o nekim vecim i vaznijim stvarima, organizovanju nekih dogadjaja itd... nista od toga, sto jedna grupa pokusa druga ce omalovazavati i tako u krug
To se slazem u potpunosti, i ja zam za jedno al vrijedno okupljanje. Ja nemam ni na koga zamjerku ili nesto protvi na okupljanju, al ja kao moderator ovdje moram cuti i uvaziti misljenje svakog clana ovog foruma i takodjer ne zelim da namecem svoje misljenje. Ja cu doci i u subotu i nedjelju ako budu dva okupljanja al to nije to i slazem se sa tobom JD.
Evo kad smo vec zapoceli razgovor i tema se rasirila, posto je JD spomenuo odlaske na street race, ljudi sa pravom pljuju po nama, jedan grad 101 klub, to nigdje nema (uzimamo u obzir da Sarajevo ima oko 500.000 gradjana pa nemojte metropole uzimat u obzir sad
) Dakle trebamo se drzati zajedno. Bez obzira koji je klub u pitanju, moze se doci na ove sastanke zajedno. Bhtuning ima cilj da okupi sve na jednom mjestu bez obzira na klub. Dakle tu smo zbog jednog, a to su dvije stvari auta i druzenje 
Pa eto pravit cemo jedno na nivou grada, a termin tog dogovaramo ovdje. Ovaj forum ukljucuje citavu tuning scenu BiH (hajd da je tako nazovemo)
Ja radim svaku subotu do 17h pa sam na proslo okupljanje svratio pravo poslije posta sto mi i ne odgovara pa sam glasao za nedjelju..
hmmm JD ima pravo...evo procitao sam sve njegove odgovore...
izgleda da ode i ovo u off

i sta bi jesmo li se dogovorili????????????????
Neide u off, a eno ti gore anketa i mozes pogledati rezultate, trenutno je 12:4 za nedjelju.
Ma samo glasajte, nemorate pisati u post.
Ja fele, ajde, dok sam i ja u Sa. Ako moze subota, jer ja u nedelju imam posla preko glave. Doduse kako je stanmje daj boze da mognem i u subotu, ali pokusacu naletit, barem sat vremena.
Eto dogovorite kad hocete. Evo stavit cu u subotu u 18.00 zbog dakija. Ostaje subota uvijek, i gotovo. Necemo vise mijenjat niti pitat vise.
Pa kako neki od clanova ti mogu doci na okup a ostali ne???