Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: malo novijih slicica GTI 16v
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

namontirao sam 15-ke, za koje sam se trebao mjenjati, ali nisu mogle, parale bi mi gume, jer su bile 195, poslje kratke probne voznje morao sam se vratiti na svoje

a nesto kasnije sam malo cistio motor, i nije tako lose ni ispalo

koliko su para te 15" sa 195" gumama?

Micky Wrote:
koliko su para te 15" sa 195" gumama?

meni su bile dzaba, da dam svoje 14 za ove, ali stim da su kod mene sve 4 nove gume, a one nisu bile boog zna sta

najjaca ti registracija 007 - james bond, a golf isto predobar !
golf je ko suza....a nisu mu one fele nesto ni extra....ove 14-ke su mi finije
koliko vidim felge su od BMW-a gdje je ET vrijednost drugacijau odnosu na golfovu mozda ti je i zbog toga strugalo
Dobar Golfac...
opaaaa nove fele legle...dooooobarr golf
Dobar Golf, samo mu obavezno ganjaj kakve 15''.. Po slikama na 15kama puno ljepse izgleda
dobar auto a sa 15-kama jos bolji
Jako fino Smile jos kad si nadjes kakve 15-ke da ne struzu uh Wink
nace se nekad valda, ovo mi je bila prilika koja je propala, ali bice ako Bog da uskoro
Lijep Golf pravo, svaka cast

hapic Wrote:
wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dobar je golf skroz a jos ti je bolji motor u njemu vidi se da je ocuvan  ....pre dobar , a sto ne nabaacis one kristalne crveno bijele stope na njega bio bi jos bolji....stvarno je dobar

ne kontam kako to nisi primjetio, to je prvo odradzeno, ustvari stavljeno par dana prije nego sto sam ga kupio

Pages: 1 2
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13