Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Hyndai Coupe
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ODLICNO izgleda,a nadam se i da dobro ideIcon_razz
SRETNO sa njim...
sminka, zanimljiva vozilica
Auto je predobro, iako se radi u Hyundaiu vjerujem da je ovdje kvaliteta izrade na visokom nivou...

Tiburon Wrote:

Sporting Wrote:
Auto je predobro, iako se radi u Hyundaiu vjerujem da je ovdje kvaliteta izrade na visokom nivou...

Pogledaj samo kvalitet završne obrade unutra...ja sam se sjebo kad sam prvi put sjeo u njegaIcon_biggrin
Da mi je ko reko da ću polslje passata i audija uzeti hyndai reko bi mu da je lud, al mi je ovaj udario opasno na emocije kad sam ga vidio Icon_eek a tek kad sam ga probo...

Vjerujem da jeste, i mene je stvarno impresionirao...

dobar dobar
ma 17" minimalno, sve ispod izgleda premalo na tom autu
Wow kako mocno uradjeno. Extra izgleda.
te su fele extra, a bile su bas snizene u A3M-u

Octane Wrote:
Odličan auto!!Icon_wink

Još da mu je jedan WET Nitro sitem sa 50-75KS onda će i da ide kao blesavIcon_eekIcon_eekIcon_lol

ice na Bjelana babaaaaaaaaaaIcon_mrgreen samo laganiniiiiii Icon_cool

super su felge

jos kada se namontiraju ....
bice bruka dobro
Mocno izgleda, budem vidio uzivo to, vidim po slikama u komsiluku si mi Smile Dobra ova zadnja fotka dobra lokacija hehehe Smile moram i ja doc napravit koju sa svojim bibijem :P
jako lijepo izgleda
sta kaze murija na ovu tablicu malu ?

Tiburon Wrote:
Ljudi hoce cura za rodjedan da mi uzme auto na dva dana i nesto na njemu da radi kao poklon...nesto me strah da ga dam!Smile

Ne daj auto, nek ti da pare Icon_lolIcon_lol

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13