2.Banjaluka Streetrace a 7.trka 402streetrace 2007 racing season održava se na prošlogodišnjoj lokaciji- Aerodrom Mahovljani 08.09.2007 godine. Ovo je tema posvećena tom eventu i ovdje ćete moći čitati sve relevantne informacije.
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link.
Prosle godine je organizacija bila super, nadam se da ce i ove godine.. Ja 99% necu moci voziti

, nadam se da cu doci navijati..
Jel ide ko sa foruma na ovo?
Moglo bi se otici

Ja cesto odem tamo (zena mi je iz Banjaluke) pa reko ako ide jos neko da i ja vidim to...
Nikad nisam tako nesto uzivo gledao

Neuro Wrote:Ja cesto odem tamo (zena mi je iz Banjaluke) pa reko ako ide jos neko da i ja vidim to...
Nikad nisam tako nesto uzivo gledao 
Dodji obavezno, ne znas sta propustas

Do tad će mi auto biti gotovo akobogda InsAllah pa eto nadam se da će mi direktorica dati slobodnu subotu.
I Urbanstyle se prijavio sa mnom (pošto sjedimo u istoj kancelariji).
Doci cu

Dosao bi ja i na okupljanje al nikao da mi stignu farovi i stopke, a truba mi da da dodjem dok ih ne postavim

Koliko to dugo traje i jel bude puno ljudi?
Neuro Wrote:Doci cu 
Dosao bi ja i na okupljanje al nikao da mi stignu farovi i stopke, a truba mi da da dodjem dok ih ne postavim 
Koliko to dugo traje i jel bude puno ljudi?
Dodji ba na okupljanje, svakako necemo sa stopama i farovima pricat se i druzit nego sa tobom, a ovo kad dodje dodje.
Dottore sretno u organizaciji, nadamo se da ce neko iz AMK Carbon doci na race.
E moj Fele da znas posto su farovi i stope... ja ocekujem i da pricaju

Dottore, hoce biti dB Drag???
402 Street Race Banja Luka - 2 dana!
Sukladno velikom intreresu natjecatelja i pokrovitelja, nositelj "402 Street Race" licence, SRC Banja Luka je u dogovoru s OO "402 Street Race" donjeo odluku da se najavljeni jednodnevni event promijeni u dvodnevni.
Prema najavama organizatora, u Banja Luci nas 08. i 09.09.2007. očekuje još jedan spektakularan 402 Street Race vikend.
_Adnan_ Wrote:402 Street Race Banja Luka - 2 dana!
Sukladno velikom intreresu natjecatelja i pokrovitelja, nositelj "402 Street Race" licence, SRC Banja Luka je u dogovoru s OO "402 Street Race" donjeo odluku da se najavljeni jednodnevni event promijeni u dvodnevni.
Prema najavama organizatora, u Banja Luci nas 08. i 09.09.2007. očekuje još jedan spektakularan 402 Street Race vikend.
Moze li neko dati malo vise info na ovo, kako je zamisljeno, dali se boduje svaki dan posebno i tako te stvari... Blizi se vikend a slabo smo informisani.
Unaprijed Hvala
osim toga, hoce li biti uopste event-a posto najavljuju kisu ???
Ehej, sav info imate na
Gosti ne mogu vidjeti link. Molimo registrujte se ovdje da bi ste vidjeli link. 
a ide sve po planu, Dbdrag je u subotu a Style nedelja
VWilkomen