Proizvodnja je najavljena krajem 2008 Godine u Evropi, dok za USA trziste se tek ocekuje godinu kasnije.
Licno mislim da je sranje, isto kao sto im je i 5ica bezveze, a evo na istom mjestu odakle su preuzete fotke pisu podaci neki vezani za prodaju ovog modela i njegov uspjeh,a ako pogledamo samo poslije koliko vremena vec izbacuju novi model u odnosu na razliku Kec dvica...
Proizvodnja je najavljena krajem 2008 Godine u Evropi, dok za USA trziste se tek ocekuje godinu kasnije.
Licno mislim da je sranje, isto kao sto im je i 5ica bezveze, a evo na istom mjestu odakle su preuzete fotke pisu podaci neki vezani za prodaju ovog modela i njegov uspjeh,a ako pogledamo samo poslije koliko vremena vec izbacuju novi model u odnosu na razliku Kec dvica...
haman je i isti kao petica,a bas ta vremenska razlika izbacivanja novog modela.........zarada brate...
Ma isto njesra ko i transormacija sa 3 na 4 skoro pa facelift bolje da su sve Golf3 Facelif 4,5,6.. nidze veze
Eh sad da se vratimo na jednu raspravu, samo sec dok pronadjem temu

To su spy fotografije a ovo je fotka koncepta.
Sobzirom da su iz VW vec uveliko zakoracili u proizvodnju nove 6ice govori da im je slaba prodaja, a Focus je izasao 2005, a ovo je slika tek koncept izvedbe sto znaci da treba najmanje godina da sa papira predje u Realizaciju a i to je samo da se pojavi spy fotka.
S obzirom da je Focus proglasen za najprodavaniji auto sa cca 20.000 primjeraka, a vw cca 7.000 mislim da ga je vec ukopao.Naravno ovo se samo odnosi na prodaju automobila, te njegove gabarite i EURO NCAP crash testove.
ova 2-vratna verzija mi plaho vuche na fiat stilo :D
Hmmm ne znam kakav je dok ga ne otkriju

POzz

To meni jos uvijek lici previse na peticu!
Ma kakva 5ica 6ica Golf samo sto opet nisu utrefili dizajn.
joj daki hos ti bit bjen il od mene ili od nurije.....

ne pljuj po golfu....kad i sam znas da je to dobro auto i da to auto na balkanu je Br. 1 ....... a sad dal je sranje ili ne ne bitno je ....a nije sranje...
jebo t ovo neko na 5 stavio ono kozicu da kamenje neprska , joj dakija cuj sestica, hehehehhehe
Ma bizi ba. Golf od keca do trojke je OK, 4vorka inekako, ali 5ica i nadalje ... eto vidi fotografije, samo stavili farove od passata. OVo mi vise lici na facelift.
Ma bizi ba. Golf od keca do trojke je OK, 4vorka inekako, ali 5ica i nadalje ... eto vidi fotografije, samo stavili farove od passata. OVo mi vise lici na facelift.
Jeste stvarno do cetvorke je OK,a petica mi i nije nesto, osim GTI-a i R32 hehe.
PozdraVW