Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Više od 200 Focusa na ruskoj svadbi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

FORDOV kompakt ima mnoštvo poklonika diljem cijeloga svijeta, a posebno je popularan na ruskom tržištu, gdje su njegovi obožavatelji organizirali dosad najveću povorku Focusa koja je brojila preko dvije stotine Focusa.

FORDOV kompakt ima mnoštvo poklonika diljem cijeloga svijeta, a posebno je popularan na ruskom tržištu, gdje su njegovi obožavatelji organizirali dosad najveću povorku Focusa koja je brojila preko dvije stotine Focusa.

Povod za organizaciju nesvakidašnje povorke bila je ženidba jednog člana moskovskog ogranka Ford Focus cluba, koji okuplja poklonike "plavog ovala" i njegovog najpopularnijeg modela.

Osim što su članovi organizirali povorku, svoje su automobile okitili i pripremili za procesiju moskovskim ulicama. Na manifestaciju se odazvala i policija, koja je osiguravala nesmetano kretanje povorke u, pogađate, policijskim Focusima.

Iz fan kluba su također izvijestili kako je to najveća ikad zabilježena povorka jednog modela, pa su snimke iste poslane upravi Guinnessove knjige rekorda.

parada prava Icon_mrgreen
Što ti je auto Smile
jao jao
Heh, interesantna scena... ja kada se budem zenio bit ce sve Puntasi, haha! Icon_mrgreen

Sporting Wrote:
Heh, interesantna scena... ja kada se budem zenio bit ce sve Puntasi, haha! Icon_mrgreen

hocu li ja biti pozvan?Icon_mrgreen

Pa da se napijes i svadbu da mu izbijes Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
nemoj mene da nezovete na tu svadbu kupicu punta samo za tu priliku Smile
Predobar auto.
Puno se družim s njim...
Napravio sam s različitim preko 2000 km

Možda i kupim jednog...
kako li su znali ciji je ciji poslije... Smile
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13