Zna li iko ista o ML mercedesu.. Ovako Mercedes ML 320 2003 god jutros krenuo u prodavnicu i ja ga upalim on se ugasi i na board kompjuteru pise error i ja opet upalim opet isto jedno 5 puta dok nije poceo raditi odem u prodavnicu i da upalim opet isto ugasi se i jedno 3 puta tako tu neznam koji mu je djavo a auto je sa automatskim mjenjacem...
Servis na dijagnostiku ga vodi, garant je riknuo neki senzorcic. Nema ti druge, ti novi Mercedesi imaju pun klinac elektronike i senzora koji mjere sve i svasta...
a to se u prodavnicu sa autom ide hahaha
kao sti ti Boki vec rece, samo dijagnostika ce ti pomoci
Servis na dijagnostiku ga vodi, garant je riknuo neki senzorcic. Nema ti druge, ti novi Mercedesi imaju pun klinac elektronike i senzora koji mjere sve i svasta...
gdje cu bolan na dijagnostiku sat u servisu Mercedesovom $150 pa samo dok ustanove kvar ode 300 ...
nista nema mi druge goniti dok moze kad nebude nikako palio onda cu zvati da ga voze a taman sto mu je garancija istekla prije 1 mjesec odma kvar a kazu do danas nikad nista se nije kvarilo samo iso na redovne servise ... Znaci kad istekne garancija u ovih novih auta odma se nesto pojebe...
Pa sto vozaju ML-a ako im je zaodati 150-300 dolara sa servis
Turbo Folk 
kod ml-a nema dzidzanja napamet,nista nego dijagnoza,rijesavanje kvara i poniste ti error u servisu....tako je to u benza
nije nam to glavno auto to je auto za do shopinga i nazad i eventualno do skole tako da se neisplati davati pare na auto koje se nekoristi za autoputa na autoput idu ova bolja auta sto imamo a druga stvar oni su u Bosni pa i taj belaj moram sad ja dati te pare to je pitanje..
kako bi bilo da kleme skines i ponovo stavis mozda se moze nesto kao resetovat

kod mene je tetak neki dan doso iz amerike i u njemackoj iznajmio E220 CDI i isto to mu se desilo i kaze da je pito nekog covjeka koji je vozio SL500 da pogleda i sredio mu to.a ja sam e klasu tu vozio par puta i upalim je al nema kontakta nikakvog samo motor radi struje nigdje.ugasim ga i okrenem kljuc sve normalno.vidi s nekim ko ima mercedesa bilo kojeg novog pa nek ti kaze.to ti je moj savjet
Napravio sam...
Skino kleme i drzo jedan sat ponovo prikljucio i radi sad normala negasi se vise pa cemo vidjeti dokle ce..