Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: molba adminu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
pozz!
ne znam jesam li na pravom mjestu sa svojim zahtjevom. već nekoliko dana ne mogu da se log off-ujem, ne znam do čega je, pa bi zamolio admina ako ima tu mogućnost da pogleda u čemu je problem.
hvala
ovo je obavijest koja dođe kad klinknem log out:
Your user ID could not be verified to log you out. This may have been because a malacious Javascript was attempting to log you out automatically. If you intended to logout, please click the Logout button at the top menu.
promjeni browser ili izbrisi private data and cookies i sve ce ti biti ok
Tools / Internet Options / Delete Cookies
Nemoj brisati sve cookies, pogubit ces i ostale sifre i logine.
Otidji manuelno i izbrisi samo ovaj za BHTuning, il ga move na drugu lokaciju i bit ces logoffovan.
Ili podesi drugacije opcije u svom browseru, posto nisi spomenuo koji je...
IE mi je browser, izbris'o sam cookie od bhtuning ali opet ništa. skontat ću nešto hvala na pomoći
hajd skontaj sta pa javi
Ma mijenjaj komp vidis da nije u redu. ma salim se. predji na neki bolji browser i vozdra. moja preporuka su:

- Opera
- Maxton MyIE2
- Avast Browser
- Mozila
ništa ne mogu mijenjati na računaru, zabrana administratora, ovo mi je računar sa posla!
Your user ID could not be verified to log you out. This may have been because a malacious Javascript was attempting to log you out automatically. If you intended to logout, please click the Logout button at the top menu.

NE MOGU NI JA! Ali nije ni bitno...
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13