Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: GTI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo bas sada razmisljam o nekom G2 GTI i gledam oglase a cijene su otprilike oko 3000,pa posto znam da edo ima GTI-a a i Alen evo da ih nesto pitam da mi pomognu,jer se sigurno razumiju u "njih"...
-koliko kosta GTI G2 koji nije toliko razgazen(mislim na motor),i kojem je limarija u dobrom stanju(posto bih ga ionako farbao,besplatno,kod jednog lika,nesto mi je duzan,da ne gnjavim dalje),eto za dotjerivanje motora bih ulozio oko 300-500km
-koliko se auto kvari...tj moze li se naci neki dobar majstor da odrzava auto...
Icon_mrgreen
Eto pa ako se jos necega sjetim pitat cu...
A jesi izbirljiv Smile
Mislim da i nemozes naci takav auto, a ako ga i nadjes, ispod 5000 KM nije sigurno.
ma jok hocu G2 samo za projekat...a Fiesta ostaje najvjerovatnije...;-)
8v ili 16v
@Daki nisam izbirljiv nego samo necu neki motor kojem je dusa davno izasla na nos...ako razumijes sta ti govorim...
16V edo
Ma znam, znam, naravno, malo se salim.
Samo ko god ima GTI siba ga non stop.
16-ki ti je cijena otprilike kao i dizelu, zavisno od stanja i godine 3000-5500KM.. Mozes uzeti solidnu za 4500
a sto se tice kvarenja motora ne smijem da se hvalim da ga ne ureknem, posljednji put crkao finger 10km.. i prije godinu dana razvodnik paljenja (50km) za ugradnju novog dijela u njemu ..

Fele Wrote:

Fiesta_Boy Wrote:
@Daki nisam izbirljiv nego samo necu neki motor kojem je dusa davno izasla na nos...ako razumijes sta ti govorim...

Pa kako to mislis naci???

Pa ne znam kako,zato sam i otvorio temu...

Ima jedan u Tuzli, malo je zapusten, crveni je 88godiste 16ka KR sa remus kompletnim izduvom od grane, odradjena.
Necu da duljim, nevoza se cesto, onako, kao normalno auto, obicne felge, sve obicno. A ja ga samo posmatram i cekam bolje dane. Jednom mi je zamalo pobjegao, krenuo po kola, i covjek ga prodo, nekom momku, a to sve zato sto sam pricao kakav golf ima. Smile

daki Wrote:
Ma znam, znam, naravno, malo se salim.
Samo ko god ima GTI siba ga non stop.

pa vidis Daki zato ti i govorim...;-)

a koja je cijena 8v,jel ista,ili...?Evo ja sada citamu oglasima GTI 87g. 2700km!!!
Znaci mene zanima da je motor u hajmo reci "solidnom stanju" i da ne moram svaki cas kod majstora,nego da dam kada ga kupim nekih 500km i malo dotjeram motor sta se moze dotjerati...a posto bi ga najvjerovatnije ponovo farbao onda me zanima da je i limarija SOLIDNA...
bio ja u vogosci gledao nekog GTI-a...kaze lik sve je uredu ali mu je motor propuhooo pa ja ubacio 1.3...al "sve je ostalo od GTI-a"...mozes misliti...a gledao sam jos jednog,on je extra 5500km
hihihi cera mi je loood...ajd kada jos par pregledam vidjet cu da pogledam i tog
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13