GTI

GTI , i to onaj bijeli sa onim crnim detaljima. Meni trenutno najljepši auto u gradu.
Prvo , imaš šminke na pretek , od šarafa do šarafa
drugo, jeftinije
treće, opet je VW najviše zastupljen
četvrto, siguran servis
itd. itd
seat leon sport
Benzinski motori:
2.0 FSI sa 110 kW (150 PS)
1.6 sa 75 kW (102 PS)
Dizel motori:
2.0 TDI sa 103 kW (140 PS)
1.9 TDI sa 77 kW (105 PS)
hehehe to mi radite

da se sludim jos vise..
seat leon... niceeeeee

a mazda 3 2.0 GTA jos ljepse.. a najljepse mazda rx-8

LEON FR 2.0 TDI 1968 125 170 6 + R 5 grad 7,8 a-put 5,0 i 6,0 39.644 46.384
Serijska oprema FR
• Serijska oprema Stylance • Bez parking senzora nazad • Volan i mjenjač presvučeni kožom sa FR logom
• Alu Felge Alhiot 17", Gume R17 • Sportska sjedista sa posebnim presvlakama • Sportski ovjes karoserije
ASA AUTO d.o.o. zadržava sva prava izmjena cijena i opreme u skladu sa izmjenama koje propisuje SEAT S.A.
aaa tako znaci i tebe zena tuce isto kao i mene moja...

za rx-8 sam cuo da je potrosnja oko 14-15 dali je tacno ne znam al mi to malo previse zvuci
Ako mogu da i ja iznesem svoju ponudu, nabrojana su sva auta, a zaboravili ste auto godine. Automobil koji je po svim testovima se pokazao bolji od golfa V a i ostalih u svojoj klasi, auto koje ima max odnos ulozeno/dobiveno
FORD FOCUS ST
Cijena do registracije 49.000
Karakteristike i oprema sljedi u nastavku:
Znaci cilindara/ventila ----- kW/KS-----kubika---- brzina----- max speed--- ubrzanje---- potrošnja otvoreno/kombinovano/grad
Dodatne info PM me

a rekao sam ako se odlucis za njega, vidicemo i popust neki.
joooj daki ja skroz zaboravio na ST definitivno najjaci
ISKRENO ST je prejak...Moj glas pripada njemu...pogledaj koju sliku...slika ce ti reci koje auto da uzmes

Znaci vrata/Konja/Cijena exportna u eurima(ali to te nezanima) i cijena u KMovima sa PDV, znaci cijena do registracije.