Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Aj da mi malo pomognete :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
GTI Smile
GTI , i to onaj bijeli sa onim crnim detaljima. Meni trenutno najljepši auto u gradu.
Prvo , imaš šminke na pretek , od šarafa do šarafa
drugo, jeftinije
treće, opet je VW najviše zastupljen
četvrto, siguran servis
itd. itd
a astra GTC
seat leon sport
Benzinski motori:
2.0 FSI sa 110 kW (150 PS)
1.6 sa 75 kW (102 PS)

Dizel motori:
2.0 TDI sa 103 kW (140 PS)
1.9 TDI sa 77 kW (105 PS)

Neuro Wrote:
hehehe to mi radite Smile da se sludim jos vise..
seat leon... niceeeeee Smile
a mazda 3 2.0 GTA jos ljepse.. a najljepse mazda rx-8 Smile

LEON FR 2.0 TDI 1968 125 170 6 + R 5 grad 7,8 a-put 5,0 i 6,0 39.644 46.384

Serijska oprema FR
• Serijska oprema Stylance • Bez parking senzora nazad • Volan i mjenjač presvučeni kožom sa FR logom
• Alu Felge Alhiot 17", Gume R17 • Sportska sjedista sa posebnim presvlakama • Sportski ovjes karoserije
ASA AUTO d.o.o. zadržava sva prava izmjena cijena i opreme u skladu sa izmjenama koje propisuje SEAT S.A.

aaa tako znaci i tebe zena tuce isto kao i mene moja...Icon_mrgreen
za rx-8 sam cuo da je potrosnja oko 14-15 dali je tacno ne znam al mi to malo previse zvuci
Ako mogu da i ja iznesem svoju ponudu, nabrojana su sva auta, a zaboravili ste auto godine. Automobil koji je po svim testovima se pokazao bolji od golfa V a i ostalih u svojoj klasi, auto koje ima max odnos ulozeno/dobiveno

FORD FOCUS ST

Cijena do registracije 49.000

Karakteristike i oprema sljedi u nastavku:

Znaci cilindara/ventila ----- kW/KS-----kubika---- brzina----- max speed--- ubrzanje---- potrošnja otvoreno/kombinovano/grad

Dodatne info PM me Icon_lol a rekao sam ako se odlucis za njega, vidicemo i popust neki.
joooj daki ja skroz zaboravio na ST definitivno najjaci
Volvo
ISKRENO ST je prejak...Moj glas pripada njemu...pogledaj koju sliku...slika ce ti reci koje auto da uzmesIcon_razz

HuKa Wrote:
Najbolje bi ti bilo da uzmes mazdu 3 MPS 2,3 Turbo 260 ks...... ona je brza od ST kolko hoces...ali je ona i skupa.... nisam siguran ali mislim da je oko 70000 KM al nisam siguran...Daki ti moze rec tacno kolko je to je njegov reon... Na tom autu nema nikaki prepravki sve je odradjeno sto se moglo uradit....Cipujes i to je to Wink

Tek sad vidjo post

A evo malo i nasminkanih fotografije od mene Smile

Znaci vrata/Konja/Cijena exportna u eurima(ali to te nezanima) i cijena u KMovima sa PDV, znaci cijena do registracije.
Qashqai
Pages: 1 2 3 4 5
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13