po mom skromnom misljenju, ovo je najbolja simulacija koja je besplatna i igriva online. odusevljen sam ovom igrom već skoro dvije godine!
na slikama (screenshotovima) mozete da vidite osnovni automobil igre Live for Speed kojem sam uradio poseban skin kako bi mogli moj tim i ja da se lakse uocavamo na trkacim stazama. malo sam izmjenio i sadrzaj farova po svom ukusu. misljenja i komentari su vise nego dobrodosli!

Shot at 2007-07-23

Shot at 2007-07-23

Shot at 2007-07-23

Shot at 2007-07-23

Shot at 2007-07-23
nisam igrao tu igru pa tako da ti ne mogu nista reci osi da ne izgleda lose
meni se ova igra nikako nesvidja nevalja motanje bjezi ba malo malo auto mi vuce u stranu haha a malo ga kucno tako da neigram a ovaj je dobro sredjen samo ti je losa grafika na racunaru ...
ma igra je beton,
nego..jesil ovo ti mjenjao unutrasnjost :/
da, i unutrasnjost sam sebi sam sredio

vise mi godi kad vidim automatsku klimu i pioneer headunit.
daj mi objasni kako se igra online????
daj mi objasni kako se igra online????
ovako, svi oni koji jos nisu culi za ovu simulaciju nek se informisu na http://www.liveforspeed.net
inace je veoma jednostavno. igra dolazi kao demo i kao licencirana. u biti kad se skine demo (110MB) pomocu kreka se moze sve otkljucati, medjutim jedino DEMO se moze igrati besplatno online. u DEMO verziji imaju tri osnovna auto i dvije staze. inace je broj mnogo veci, auta nisu licencirana ali se moze od oka vidjeti o kojem se autu radi. u igri je moguce u detralje dirati setup automobila, sve osim motora. on uvjek ostaje isti da se nebi pravile velike razlike.kao sto sam napomenuo, ovo je simulacija i zahtjeva odredjen nivo poznavanja voznje. moze se igrati tastaturom ali je preporucljivo da se igra mishom ili volanom. na gore datoj stranici se moze skinuti igra, pa bujrum. :D
Na ovim slikama vidite nase najnovije skinove i ratnicke boje kojima strasimo noobove i malo sporije vozace na stazi!
Ovo je moja vozilica, top vrijeme 1:34.11
Ovo je vozilica druga Klime, top vrijeme oko 1:34.33
Ovo je vozilica druga Zloche, top vrijeme 1:34.43
I nas novi clan te vjeran prijatelj Nedo, top vrijeme 1:35.55
Ovdje se vidi blago preradjena unutrasnjost mog bolida
Moram napomenuti da farovi i stopovi nose dizajnerski potpis unikatan Timu ROCKETa!

xtra dizajn..mada bi bila vecha smeenka da je svakom auto iste boje :/
danas sam ju skinuo i počeo online odma igrat, sa onom bmw formulom 1:22:88, prosječno napravim između 1:24 i 1:25, bit će bolje kad to malo prokužim, taj setup i to.. vidio sam lika koji je napravio 1:19 al s nekom drukčijom formulom
jel demo u pitanju?
e moze neko da mi kaze kako ulepsavate unutrasnost kola kao sto je to uradio freekvw1983
jednostavno.. treba ti PhotoShop.svi skinovi koni su vezani za unutrasnjost auta se nalaze u DDS folderu. da bi ih vidio i mogao editovati u PS-u treba ti DDS viewer i DDS plug-in za PhotoShop. sretno.. 
hjoj ne mogu da vjerujem da ne mozete naci :/
imate ba na stranici LFSa patch koji otkljucava ostala auta..
al kao sto corrado kaze samo mozete onda igrat single player..al'
instalirate single player na jednu particiju a multi player na drugu i onda moze

ma imam 3 virtuelna diska a dva u kucistu a kad instaliram onda odakle pokrecem igru
ovako
na C:/ instaliras Single Player odnosno da mozes igrati sa patchem tj. sva auta otkljucana..i pokreces je odatle npr: c:/program files/LFS
na D:/ instaliras Multy PLayer odnosno da mozes igrat preko interneta i pokreces je iz D:/Program files/LFS
kontas ?