Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Optički tuning Minija i friziranje sa 175 na 200 KS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
AC SCHNITZER MINI COOPER S

Mini Cooper S sam po sebi pravi je mali metak na četiri kotača, ali poznati njemački tuning majstor Schnitzer smatra da serijskih 175 KS nije dovoljno. Osim zahvata na motoru, pozabavio se i optičkim dizajnom, kojim je dao znatno veću agresivniju notu cijelog automobila. Četverocilindarski 1.6 litreni motor sa serijski 175 KS nabrijao je na sasvim solidnih 200 KS, a po izrazitoj želji naručioca spreman je ispod poklopca ugurati još 50 ‘konja’ više. Osim više snage, Schnitzer nudi i puno tvrđi ovjes sa gumama na lakim naplacima Bicolor Mi2 dimenzije 18 cola, koje komad koštaju 358 eura, a kupac se može opredijeliti i za 17 colske lake naplatke model Mi1 po cijeni od 310 eura za komad. Za agresivniji izgled osim raznoraznih spojlera zaduženi su i detalji iz aluminija. Cijena nije konačno određena, jer ovisi od toga što naruči kupac, ali u Schnitzeru uvjeravaju da ovakva prerada kao na fotografiji košta otprilike 25 do 35 posto više od serijske

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13