ne kupi moje fazone sto se tice crvenog djavola

salim se, fino izgleda passat samo eto te neke felne nabaci bolje ce biti puno
ccc cuj da ti odrade felge...
Fiesta_Boy Wrote:ccc cuj da ti odrade felge...
nesto i meni to zapelo za oko al hajd reko da nije do mene da nisam ja sta pogresno razumjela

jaha Wrote:Da i ja predstavim svoje malo cudo nista posebno VW Passat 1.6 TDI,ako ima ko da bi mogo odradit kakve felge mislio sam na 15 ili 16-ke,hvala unaprijed.
dd mi neodradjujemo felge mozemo ti samo naci prodavnicu ili nekoga da kupis a ako si mislio da neko odradi felge pogrijesio si forum ...
Odradit ću ti ja dođi u mostar ponesi keša i idemo u autoopremu Leko Grude pa ćemo odradit neke za min !!!!!!
pozdrav i dobro dosao,fin passat,a fele ce da nelete neke,ima toga ko gada....

DD i ostani aktivan. barem za ta starija VW vozila je lako naci felge za malo para
joj da ja vozim vw,jooj za njih ima pun k... felgi kakvo je to pitanje idi u bilo koju vulkanizersku radnju ili pregledaj malo oglase,idi gdje god ima felgi i naces odgovarajuci raspon rupa za tvoj auto
Ja dosad baratao samo sa dva raspona sarafa i to:
-4x108
-4x98
Quote:-4x108 Ford
-4x98 Fiat
-4x100 VW
da da da...ccc
Hvala Emire
pozdrav i dobro dosao! A mozda je mislio da mu neko odradi felge u PS-u! Eto barem mu to mozete pruziti PS majstori na forumu! A za ostalo ce mu trebati kes!
emirEX_sa Wrote:DD i ostani aktivan. barem za ta starija VW vozila je lako naci felge za malo para
dobro dosao i kao sto emir kaze barem je za VW lako naci felge
Ne postoji 1.6 TDI, samo 1.6 turbo diesel intercooler, I je simbol za direktno ubrizgavanje goriva na novijim(1.9 i 2.0) mašinama, ova maska mi se ne dopada, to auto ima i drugih otvora, dosta diskretniji po izgledu kroz koje ide zrak...a i za felge no comment, samo nemoj to na pogrešnom autu isprobati hehe. Ostatak auta je kulturan, ostavi ga manje više takvim.
svaka cast bas sam na to mislio U PS-u,nista drugo,znam da danas nema nista daba