ma dje cu bolan staru pitat 3 mi kazne dosada platila(jedna je pauk;-0),shala...
Na netu nisam nasao zakon pa ako mi neko da link,extra bi bilo...
Jbmti drotove...
jel me to napustas Fele;-)
ehh eto extra ideje...rijesen problem!
P.S-ma nece valjda vozacku uzeti,ma jooooj sve cu im dati ali ne toooo
joj ne trzaj me pado sa stolice,joooj sve cu im dati samo ne vozacku....joj moram nekako da nabavim taj zakon..
Jbga, nemoj me pogresno skontata, ali neznam sto im sujes, ipak si ti pogrijesio, i to duplo. Sada se trebas nositit sa posljedicama. Ljudi samo rade svoj posao.
@Daki-4trake,od toga 3 trake bjesna kola,i policajac poleti u moju traku da mene zaustavi,zamalo je poginuo,ali nece njih nego mene,ma daj pusti te suplje obavljaju svoj posao,obavljaju moj k...,lako im je nama...mamu im
Gdje je zakon Feleee
Cera brate mili,isao sam toliko iz OPRAVDANOG razloga,nije divljanje i izivljavanje uopste u pitanju...
Član 44.
(1) Brzina kretanja motornih vozila na putu pod normalnim uslovima
JD legendo svaka ti cast...naci mogu proci sa 100km,ako Bog da...
evo danas sam bio...i kazna minimalna 100km

I to je sve...ali je rekla ova sudija da ce me policija zvat i da ce mi oni "oduzeti" vozacku na 2mjeseca i da cu dobiti 2 kaznena boda....:-(
Ali vozacka je jos uvijek kod mene,joj mogu li ikako proci da mi je ne oduzimaju...JD javi se ti znas oko ovoga

ali rekli su mi da me trebaju zvati iz policije da mi uzmu vozacku,i da mi daju bodove...ne znam kako ce sve to ispasti...mozda mi je i ne uzmu...ali mene su zaustavili tacno prije 2mjeseca...pa sto mi nisu na licu mjesta uzeli vozacku...a ne kada se njima cefne
znaci samo da ignorisem poziv