Zna li iko gdje u Sarajevu mogu servisirati DEH-P7500MP probao sam tamo kod merkatora, ali nemogu mu nista, btw otisao mi je procesor.
hvala
Neznam isplatili ti se to servisirati jer procesor nije jeftin a i za ruke nes proc jeftino bolje kupi novi
Zna li iko gdje u Sarajevu mogu servisirati DEH-P7500MP probao sam tamo kod merkatora, ali nemogu mu nista, btw otisao mi je procesor.
hvala
otidji u mobil mediju na dobrinji oni ti imaju tu servis za tehniku a ja mislim i za pioneeropremu. Vidi pa nam pisi sta su ti rekli
Ne bih rekao da se isplati to popravljarti, ili popravi pa prodaj ga.
Ma kupio sam ali mnogo losiji od ovoga, u mobil mediji nemaju pojma, mada su mi nudili da otkupe pokvaren, znači da se može popraviti. Vidjet cu da ga odnesem u međugorje, tamo im je ovlašteni servis, pa ako mogne, mogne, a ako ne, onda u kantu

stos u kantu kad mozes u mobil mediju kosto si reko da ga otkupe

Zar nije ovlasteni servis u Sirokom Brijegu?
Koliko ja znam ovlašteni uvoznik i serviser je Audioexpert u međugorju, ali nikako da me put odnese dole, a neda mi se samo zbog toga. A ako nista prodat cu ga.
Moze biti, nemam pojma, znam da mi je jaran slao dole negdje i nisu mu napravili, napravio sam na kraju i prodao ga.
ima servis u zenici danas ja kod njih kupio kasetofon i zvucnike.jeftini su a dobro rade