Retrovizori su ko novi... Sa passata stari skino jer mu se nesviđa

Cijenu necu stavljati jer stvarno neznam kolko vrjede, vi procjenite i dajte ponude. Najboljoj ponudi idu retrovizori =P
![[Image: reco0006yx0.jpg]](http://img261.imageshack.us/img261/4900/reco0006yx0.jpg)
Retrovizori su ko novi...
Cijenu necu stavljati jer stvarno neznam kolko vrjede, vi procjenite i dajte ponude. Najboljoj ponudi idu retrovizori =P
bez uvrede, ali stari ti je u pravu sto ih je skinuo, ni meni se ne svidza ovaj stil
A jarane nema sta...Oni su predobri, na manjim autima extra stoje(Fiat, Renault,Seat itd.)
ja bih rekao ovako: ovi ce retrovizori stojati na svakom autu sa tamnijom bojom..crna,bordo,tamno plava itd.....na autima sa svijetlom bojom jednostavno ne stoje....
damko Wrote:na autima sa svijetlom bojom jednostavno ne stoje....
slazem se
Pa da...Oni su bili na crnom passatu..I stajali su EXTRA...Neg moj stari ima 45 godina pa za njega to predstavlja "ĐIĐANJE" auta. A po meni njemu dobro stoje.
Ev maloprije sam stavljo na jednog GOLFA 2 i stvarno se odlicno sklopili(Golf je tamno plavi).
Pa et ko voli nek izvoli!=)
da ti nije stari slucajno taksista
Nije hehe...Al znam ja taxistu koji ima slicne retrovizore =P
Imao je jedan taksista na zeljeznickoj nabijelom pasatu iste ovakve, i on je svoje skinuo

A ima jedan viđam ga svaki dan...Na crnom i stvarno je dobro!
Ja ih neam na sta stavit da imam nebi ih prodavo jer stvarno imaju dobar oblik a nisu ni veliki, mogu se sklopit sa skoro svakim autom(Et ja ih stavljo na rovera i golfa). Na golfu su bile extra a na roveru su cudno izgledali jer je rover nakav kockast al opet nije bilo lose=)
ajd da mi skratimo pricu koliko $$$$$
Fiesta_Boy Wrote:ajd da mi skratimo pricu koliko $$$$$
Jel to mislis fakat uzet?
Nece ti boky stajat na zuto auto pa ti kako god hoces.
ExigE Wrote:Retrovizori su ko novi... Sa passata stari skino jer mu se nesviđa
kod autopijace u onoj radnji su oko 40KM novi sad koliko ces ti traziti to je tvoja stvar