Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Majstori za Tuning sa Foruma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Eh ovako ovu temu sam otvorio kako bi svi clanovi foruma koji znaju Tunirati ili vrsiti popravku ili prepravku na autu:(Elektricar,Lakirer,Mehanicar,Enterijer Tuning,Exterijer Tunig i sve ostalo)
Icon_mrgreenIcon_mrgreen Nadam se da adminima nesmeta ova tema Bar ce nas neke popravke jeftinije kostati a i sposobnosti forumasa koji znaju ove poslove dobro ce doci svimaIcon_cool
evo ti neke od clanova za koje ja znam

KRVOLOK - Cip tuning - odlican majstor
ajdin_ze - mehanika
moze nek se ovi koji znaju bilo sta raditi na autu,napisu sta znaju sta im je specijalnost bolje da pare ostanu u krugu ove raje nego da sve ide na drugo mjesto.Icon_mrgreen
Znam sve oko elektronike(muzika, sve instalacije za njemce, špance i talijane) alarmi, unutrasnji styling, izrada angel eye i sigurnosni sklopovi za zvucnike, neon svjetla itd.... i sad se trenutno stelim u CIP Tuningu(Tesko brate----Procito sam 10  knjiga i opet ima nejasnih stvari=D al samo polako)
Svaka cast za ovu temu...cijenim najvise ovo da pare ostanu medju rajom... najbolje je da jedni drugima pomazemo... RESPECT za to Smile
ima i eso , on radi mehaniku ,elektroniku kako znam  nisam siguran za limariju . uglavnom saso mange sve ima pisevi ,bedjevi , pipi alarme
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13