Eh ovako ovu temu sam otvorio kako bi svi clanovi foruma koji znaju Tunirati ili vrsiti popravku ili prepravku na autu:(Elektricar,Lakirer,Mehanicar,Enterijer Tuning,Exterijer Tunig i sve ostalo)

Nadam se da adminima nesmeta ova tema Bar ce nas neke popravke jeftinije kostati a i sposobnosti forumasa koji znaju ove poslove dobro ce doci svima

evo ti neke od clanova za koje ja znam
KRVOLOK - Cip tuning - odlican majstor
ajdin_ze - mehanika
moze nek se ovi koji znaju bilo sta raditi na autu,napisu sta znaju sta im je specijalnost bolje da pare ostanu u krugu ove raje nego da sve ide na drugo mjesto.

Znam sve oko elektronike(muzika, sve instalacije za njemce, špance i talijane) alarmi, unutrasnji styling, izrada angel eye i sigurnosni sklopovi za zvucnike, neon svjetla itd.... i sad se trenutno stelim u CIP Tuningu(Tesko brate----Procito sam 10 knjiga i opet ima nejasnih stvari=D al samo polako)
Svaka cast za ovu temu...cijenim najvise ovo da pare ostanu medju rajom... najbolje je da jedni drugima pomazemo... RESPECT za to

ima i eso , on radi mehaniku ,elektroniku kako znam nisam siguran za limariju . uglavnom saso mange sve ima pisevi ,bedjevi , pipi alarme