Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Opet promjenio auto
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Raja Bengu sam prodao i hairli je otisla... Medjutim imao sam dilemu izmedju Golfa GTI audija a4 2.8 i cadilaca sts sellen 4.6 i na kraju mi pukne film i naleti relativno jeftino auto Hyundai Elantra 2004 godiste 2.0 16v automatic..
Kupim je za $4000 i za sada moze sluziti dok nenadjem neku zvjerku za sebe a inace mogu je sada prodati za 6 k jer ovaj covjek sto mi je prodao je
Bosandjeros nas prijatelj i vraca se zastalno u bih pa mi je zato dao ovako jeftino a inace auto je lampa.. Ali opet Hyundai je ali sta ces moram nesto vozati ipak je bolje nego sierraWink
auto je full oprema elektronski paket sve osim koze i ima na sebi 37 000 predjenih milja...

ma prodaji to i kupi kakvu zvijer
cekaj ba tek sam ga kupio da mu malo duse izvadimo moro sam nesto kupiti ovdje nemozes ziviti bez auta
ajd nek ti je sa srecom...jos puno MILJA ti zelim...
fin je straha,ko nov!
ma sta mijenjaj,sta ce ti azdaje smiri se malo hehe Icon_mrgreen

nismo Wrote:
ma prodaji to i kupi kakvu zvijer

hehheheheh slazem se

joj antene veca nego na onim vojnim dzipovima Icon_lol Icon_lol

ne bi ja dao bengu za ovo nema tih para, ne bi jeo ali bi je vozio Icon_mrgreen

JD. Wrote:
joj antene veca nego na onim vojnim dzipovima Icon_lol Icon_lol

ne bi ja dao bengu za ovo nema tih para, ne bi jeo ali bi je vozio Icon_mrgreen

nije problem u potrosnji nego u benge se malo pojebo ovjes pa je bila nestabilna neisplati mi se praviti pa sam je talno a ovo sam kupio slucajno ispalo je jeftino i sad za sad moze me sluziti dok nekupim auto kako treba ipak je bolje nego sierra ili golf2 Wink

nemoj na golfa cccc :P :P, trebao si jednog povesti gore, pogotovo dizela, bio bi najbrzi hehe
ovdje dizela nema na mapi ccc..
a golf ovdje i ako vidis dvojku zna se samo vozaju GTI nista drugo od dvica mada neznam u drugim state kakva je situacija
Auto je prodato sad za sad vozam ML-a

addo Wrote:
aaaaaaaaaaaaaaa tebe! Pa ti to stvarno mjenjas k'o ja cipele!Icon_razz Ma samo nek' se kotrlja! pozzz

gdje necu kad sam dobar na autu 1900$ sad trazim drugo i ovo je otislo hairli jos danas samo papire da zavrsim i gotovo

nema jos samo 4 rate po 1000
oke je auto, novo..
ali hyudai nije bas popularan tamo, kao i sto sam znas.. tako da ga se rijesi sto prije mozes, a vidim da je desni far u kurcu pa da ulazi zraka cim se vlaga stvara..

udaj ti to, i kupi sebi audija, iako ces morati skuplje gorivo placati :P
PRODAN HYUNDAI DAVNO
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13