Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Karambolke i Pragovi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Gdje se mogu uraditi ovakve karambolke i pragovi za moje auto i koliko bi kostalo ako moze sta u pola cijeneIcon_mrgreenIcon_mrgreen

Da mi malo preradi i produzi zadnju i prednju i pragove radi li neko od vas to
kod senada...Icon_razz
gdje se nalazi senad i ima li br mobitela unaprijed hvala jer i meni treba idem u plastičare haha
Senad - Sarajevo 061/262-786
Hvala za info Icon_wink
Kako vam se ciniIcon_mrgreen
ovo su felge brock b1 ama baš svakom autu drama stoje čudo
ako budes radio ove karambolke bilo bi dobro kad bi uradio sve, mislim prednju, zadnju karambolku i ove spojlere sto dodju sa strana.

SRETNO
To i hocu da uradim samo neznam koliko ce mi repa uzeti to je problem al vidjecemo abd trebalo bi to srediti Icon_cool

A prednju sam karambolku stavio onako zato sto mi je skoro ista zbog Maglenki i mreze a ima i ova prednja model kao i zadnja

stopke su beton (Bar meni i stavicu cu kao i farove)
Izace me 235 km sa postarinom iz  Engleske preko jerana Icon_mrgreenIcon_mrgreen
Zanima s cim da ofarbam plastiku od grijanja i jos neke detalje unutar auta ali za precizno farbanje(lakiranje)jer ima detalja puno pa da neprefarbam sve i slova i brojeve??? sta mi treba i gdje mogu kupiti u blizini crvena boja brzosušiviIcon_mrgreen
Kupi spraj Prajmer za plastiku, a prije nanosenja ocisti nitrom tu povrsinu koju ces farbat, pa prajmer, a onda sprej...
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13