Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Pranje motora...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ja danas oprao motor, moze li biti ikakvih posljedica?
mogu te zaboliti oci ako ti zabljesne kad otvoris haubu
cim to pitas sada nakon pranja nema posljedica heh.. Inace to se desi odmah u praonici Smile
Heh, samo dobro je isaplo, koda je tek iz tvornice izasao.
Fakat i mene zanima, ne postoji ni kakva mogucnost da se nesto pojebe zbog pranja motora ? :D
ma moze se struja poremetit, pozeljno je zastiti razvodnik i tako neke sitnice. Al ja mislim da bi najbolje bilo izvadit akumulator, oprat, sacekat da se dobro osusi i onda spojit nazad.
DAJ BACI KOJU SLIKU
Bice... bice ako vas bas zanima kako je ispalo.
syncro Wrote:ma moze se struja poremetit, pozeljno je zastiti razvodnik i tako neke sitnice. Al ja mislim da bi najbolje bilo izvadit akumulator, oprat, sacekat da se dobro osusi i onda spojit nazad.
A čime ga ti pereš, vatrogasnim šmrkom?Icon_razz

Fino malo nafte, litar je dovoljan, četkica za zube(može i već korištena), krpa jedna-dvije i opleti. Opereš, tj. očistiš svu prljavštinu i masnoću od ulja(ako je ima uopšte), lagano dio po dio i nema nikakvih problema sa elektronikom, senzorima, akumlatorom, razvodnom kapom, kablovima i sl. Jeste da traje duže vremena, ruke smrde po nafti i isprljaju se, ali nema i ovce i novce heheIcon_smile
ja bi ti preporucio da ga vise neperes, ja sam imao problema poslije 3 dana nakon pranja motora. voda se zavukla u sve zivo i auto mi je trokiralo. morao sam svasta nesto rastavit i ostaviti na suncu da se suši
[Image: imag0001rs8.jpg]
Evo jedna slika, mozda se na njoj i nece primjetiti koliko je zapravo to dobro odradjeno zato sto foto aparat *urcev! Smile
jel ovo bilo danas u onoj praonici na dobrinji jer sam vidio da stojis ispred?
Citaj malo kad je stavljen prvi post.
Mudro zboris brum-brum... znaci Emire nije danas bilo neg´ jucer... u autopraoni Leon u Nedjaricima, cijena pranja motora je 8KM, a isto tako vanjsko i unutarnje pranje kosta 8KM.
Reference URL's