Za Golfa 2 mi treba ?
gdje ima to za kupiti ???
autopijaca nedeljom u Sarajevu, 10KM
imal ko da mi kupi ? poslacu brzu postu po dio ?
evo ti drug broj pa se dogovoris sa likom kako sta oko dostave 062117700
Hvala Vam, izgleda da sam nasao u Banja Luci ... znacu danas ...
Hvala jos jednom

Zna li neko slucajno koja je cijena obrva za Bmw E36?
Hoce momak da kupi od mene a ne znam koliko se krecu...
@Dott ako ne zavrsis to u BL javi i uzet cu ti ja iza nedelje
Nasao ipak u BL
Hvala ...
Off
Edo onaj se ne javi hahahaha

ma pusti ga varalica neka hehe
pokretaje stare teme ali sta mogu...ista stvar me zanima...za audija je li iko negdje vidio da ima ovih obrva?autopijaca i shop kod wise prekrizeni-trazila vec tamo i nema

ako je neko vidio negdje ovakve da imaju samo da javi gdje pls

PELAGICEVO-covjek radi po narudzbi spojlere, pragove, obrve, karambolke sve zivo bio sam kod njega a cijena tih obrvica je 10-20KM ja kupio za golfa 10KM
zna li iko ista blize
to je malo predaleko,nemoguce da u sarajevu nigdje nema
ove sa slike su kupljene na autopijaci ali ja kada sam trazila nije bilo ni za jedno auto osim golfa 3
valjda ce se neko javit sa tebi korisnim informacijama
nadam se da hoce, hvala svakako, ja sam mislila da si i ti iz sarajeva pa zato, sad tek pogledah
valjda ce se neko javit sa tebi korisnim informacijama
nadam se da hoce, hvala svakako, ja sam mislila da si i ti iz sarajeva pa zato, sad tek pogledah
imas ove obrve da kupis u hrasnici u kovacima kod onog plasticara kad dodjes u hrasnicu pitas nekoga svi ga znaju pa ce te uputiti kostaju 10 km
ja sam bio prije sebi kupio kad sam imao audija b4 na autopijaci 10 km a tebi pasu iste na kupeu nema ih uvijek ali mozes kod onog lika poruciti pa ti donese sljedecu nedelju ali ovaj u hrasnici iste pravi pa sta ti je zgodnije ti se skontaj a ako nadjem negdje broj ovog lika iz hrasnice javim ti ili mozda neko od clanova zna pa neka napise 
hvala svakako
broj bi dobro dosao ako neko ima a odgovaraju te sa b4 isti je oblik fara