Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Da se pohvalim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fiata sam prodao prije par dana ...

Danas sam kupio
Mercedes w123 coupe Smile
poshto je limarija u polosem stanju sutra ide na farbanje pa ce biti i slika Smile

Boja je kao na ovoj slici (mala je al sta chu)
enterijer bež boje, motor i sve osim limarije top stanje ... vozi se ko nov ...

ova boja ove felge et Smile
hahahahaha sad si pravi CIGO..... salim se nek je s srecom i navozao se...a sta ti bi da prodas tipa
a fiata sam prodao jer sam imao previshe ulaganja u njega i izgubio volju za tim autom ... ono ogadio mi se i nisam se mogao pouzdati u njega, krenem u gradacac 100 km udaljen, crkne mi mjenjac i tako ... nisam imao jednsotavno vishe volje
A danas kad sam se vracao iz SA ... konto sam skinut kosulju i vozit se u potkosulji ... radi vrucine ... ali kontam vidi merca, truhlog :D reche ljudi vidi onog gurbeta
samo bi ti peskir oko vrata falioSmileSmileSmileWink
Pa kako da nema merc klime ja sam se vozio u identicnom sa klimom.
Nek je sa srecom.
neka je sa srecom a sta ovo zute table a
nek ti bude sa srecom,nabij 20-ke chrome felge i bices glavni u selu hehehehehe Icon_mrgreen
ja sam vozio 280 CE ide auto ko zmaj al trosi ko dva zmaja

Kenno Wrote:
Šteta što mu je limarija slaba, ali ako se ok sredi potrajaće. Mehanika je praktično neuništiva, ja sam prisustvovao kada je upaljen jedan w123 240d poslije 5 godina nevozenja i nepaljenja, ljudi nasuli nafte i stavili acc i auto upali, samo je limarija rekla zbogom pa je otišao pod presu(osim motora i mjenjača),
Je li ovaj tvoj možda iz spota Ede Maajke - Mater vam jebem? Par kadrova iz tog spota, Edo se vozi u w123 coupeu kroz Tz....
Inače sretno sa Mecom, samo nemoj krkanluka Wink

nemoj misliti da to samo merc moze moj je stajao 10 god pa upalio bez problema Wink

Iako fiate vise gotivim ipak ti zelim puno predjenih km sa mercom. bolje ovo nego tipo koji se svaki cas kvari. sretno jos jednom
svaka cast a koliko ti ovo treba vodis sa sobom u sumu dok slikas auto Wink

Tipo16V Wrote:
samo 3 ;(

dobar si dobar

Pages: 1 2 3
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13