Prva stvar koja mi nije jasna zasto stavljate fleke preko tablica???
Druga stvar do kraja dana smanji ove fotografije ili ti odma brisem post, jer imaju pravila foruma koja se proctaju u kojima sve pise. A ja nezelim svima ponaosob smanjivat fotke, a ostali znaju da sam jednom vec to radio i rekao sljedeci put brisem !!!!
covjece zar je moguce otkad sam ja tog forda smeko pored socijalnog osiguranja svidjo mi se pravo cak sam htio dapitam ciji je da ga kupim medjutim odoh u SAD i jbg... to je taj vjerovatno non stop stoji na tom parkingu...
dobro dosao,very fin ford

Nije lose, vidim da imas jos nekih planova, a ako bilo sta od toga budes realizovao bice extra.
Dobar pravo Ford,Trg Heroja (vidjam ga cesto jer tuda prolazim minimalno 2 puta dnevno)
dobro dosao i budi aktivan

Stvarno moras smanjiti slike, jer meni je pravo tesko pogledati slike na dial-up! Pogledao sam jednu i Ford nije los! Izgleda prava zujalica! Pozdrav
Stvarno moras smanjiti slike, jer meni je pravo tesko pogledati slike na dial-up! Pogledao sam jednu i Ford nije los! Izgleda prava zujalica! Pozdrav
evo da mozes vidjeti
http://img115.imageshack.us/gal.php?g=61344813dj6.jpg
sad je mnogo bolje! Sjedista su extra i svidja mi se kombinacija boja! Samo naprijed! Pozdrav
Pozz i DD,vozilica je super
Ma bez zurbe, dug zivot pred tobom... heh
Hvala za dobrodoslicu Mijo
Heheh kod socijalnog,ja sam ga vidio prvi put na autopijaci kad sam gledao sebi da kupim auto i nije mi se bas nesto svidio valjda sto ga nisam detaljno pregledao,ali kasnije pored socijalnog sam prolazio svako jutro pa sam ga stalno vidzao i svidi mi se nazovem covjeka i pazarim odma taj isti dan,i prezadovoljan sam.hvala na dobrodoslici
koliko si ga platio ako nije tajna
Pitanje: S cim mogu skinuti ljepljivu gumu od lajsni sa auta????? da skinem lajsne sutra
Tu sam ja na svom fordu napravio veliku gresku...ja sam skinuo sve lajsne i oznake i onu ljepljivu gumu sam jedva skinuo...ali opet se vidi trag skidanja to ti je jako zajebano ni poliranjem nisam mogao nista...a ti ako ces vec raditi pokusaj sa fenom da ti sto manje gume ostaje na autu
Lijepo izgleda,samo malo morash sredit gepek,kablove i ostalo

Sreo sam te u Sa (tacnije vozio si ispred mene) ali nisam odmah skontao da si ti dok nisam prosao ispred i vidio one skrge na haubi! Auto je super, trebao bi samo jos malo da ga spustis! I EXTRA ce lezati na cesti! pozz