Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Karting Takmicenje
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
E ovako,

Zelimo da Vas obavijestimo da ce Urban Style Team organizovati takmicenje u kartingu koji ce se odrzati na zetri. Zelimo da vidimo koliko ce biti zainteresovanih pa ce mo onda odrediti tacan datum takmicenja. Koatizacija je 10KM. Trke ce se voziti po 4 kruga, na ispadanje, tj. prva dvojica idu u sljedeci krug takmicenja sve dok ne ostanu 4 takmicara. Finalna utrka ce se voziti 6 krugova. Obezbjedjeni su pehari za pobjednike tj. prvo, drugo i trece mjesto. Nadamo se da ce odziv biti koliko toliko velik.
Super, valjda bude dobar odziv.

P.S
Predstavi se, ili ti ili koga tacno zastupas u clanove po pravilu foruma.
LP
bhtuning team
nije losa ideja samo nek se nesto desava
ko zeli da se prijavi nek mi posalje PM sa imenom i prezimenom i klubom u koji je uclanjen, a ako nije neka naglasi da nije
drug stvarno bi bilo lijepo da se predstavis pa nisu SUPEROGLASI
ima zainteresovanih, samo organizujte..
cestitam na organizaciji trebo bi se ja prijaviti al sam malo daleko
a moze malo vise info npr kad ce to biti odprilike, koje su nagrade osim pehara, oce biti kakav spec program i tako to??
Iceman Wrote:a moze malo vise info npr kad ce to biti odprilike, koje su nagrade osim pehara, oce biti kakav spec program i tako to??

ako je prva nagrada gajba pive, ja idem prvi da osvojim tituluIcon_mrgreen
ma sto se tice nagrada nece ih biti, ovo je cisto onako da se malo zabavimo i druzimo, znaci da ne bude samo zujanje po cesti sa autima. auta su vise tako rec dojadila, daj da malo vozamo formule

otprilike bi trebalo biti tamo iza 20-og, naravno ako broj prijavljenih bude zadovoljavao, a o tome ce te biti obavjesteni
Reference URL's