Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: K: Krovni spoler za fiat punto mk1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Kupujem krovni spojler za fiat punto mk1 (polovan naravno i to onaj bez stopke) kao na slikama ili nesto slicno istim

[Image: 0000224gb5.jpg]
[Image: spoiler1wf2.jpg]
[Image: spoiler2lr3.jpg]
Emire evo na jednom od drugih foruma naletio sam na lika koji se bavi izradom plasticnih dodataka za auto, evo ti br. i e-mail adresa...
obrati se covjeku mozda ima nesto i za tebe.

065-543-146 Srdjan Starcevic
polystar-ak@mail.com
Hvala drug samo odakle je lik da znam sta da ocekujem
Trenutno ne znam, al“ provjerit cu... pa ti javnem
Uuuu, daleko ovaj... hehe, Brcko, Pelagicevo! E jbg. nista onda.
ma nek dostavi busom a ja mu pare posaljem na racun
Ja mislim da nema tih krovnih spojlera, ima samo dodatke za karambolke, obrve i pragove, bar je tako bilo prije 2-3 mjeseca.
Evo kakav sam odg. dobio od njih na pitanje imate li krovni spojler za Punta mk1: originalan krovni spojler za punta 1 nemamo,ali imamo neki univerzalni spojler slican aluminijumskimm spojlerima stim sto vi sami sebi pravite nosace od aluminijuma tako da ga mozete prilagoditi autu! cijena tog spojlera je 100 KM!
ma to je ono krilo, pa nije Supra heh... papanluk :D
E jbg. valjda nemaju nista drugo... pa traze levate da im tusnu ako ikako mogu i ovo! Smile
JD. Wrote:ma to je ono krilo, pa nije Supra heh... papanluk :D

Cisti papanluk, nema boljeg od originalnog.
Brum Brum Wrote:
JD. Wrote:ma to je ono krilo, pa nije Supra heh... papanluk :D

Cisti papanluk, nema boljeg od originalnog.

ne mora biti tvornicki moze i od plasticara, ali ova krila su bas papanluk sto rece dino nije Supra
Slazem se... e fakat ne znam gdje se to moze nabaviti, imaju oni neki na Dobrinji ali meni se cini da su oni vise strucni za tunjiranje motora.
Sporting Wrote:tunjiranje motora.

mislis tuniranje ?
Ako mislis na pit stop za njih sam cuo da samo rade tuniranje, e sad koje vrste ne znam. znam da su imali jednu tricu golfa sa 400KS sta su tacno radili na njoj ne znam. likovi su pravo tajnoviti tako da ti ne mogu puno rec, a kod njih sam kupio felge
Ma ja na to sam mislio... iako se nisam tako izrazio, ali dobro nije mi to bi prvi ni posljednji put. :(
Pages: 1 2
Reference URL's