Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: Udes / alipasino
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Evo maloprije obucavam kad guzva ovo ono, prodjemo sa strane nekako kad uzasavajuci prizor.. Sudar Fiat Tipa i Golfa, pri cemu je fiat totalno unisten..
Okolnosti udesa mi nisu jasne, neki kazu da je isao brzo od nedjarica prema gradu, i prilikom preticanja da je uradio u stub rasvijete i onda da ga je udario golf odzada..

evo slika  :neutral:

Da,sad sam vidio na tvu...3 osobe povrijedjene,valjda che biti u reduIcon_rolleyes
UZASAN PRIZOR :S ODUZMI GAS !!!!

uh ti sunce prepadoh se ... isti moj ... al ova zadnja vrata drugacija ...
Sad znam ciji je fiat
bio je miljanov iz banja luke
pa ga je kupio mirza.mm mislim da je ovde na forumu
on ga je prodo pa kupio gsi-ia

skonto sam po gepeku druge boje ...
sedici ko moj bivshi
Suvozac je u kriticnom stanju, a ostali su vise-manje uredu.
zalosno zato je sve veceras puno murije

nismo Wrote:
zalosno zato je sve veceras puno murije

Sad se sjetili da malo kontrolisu brzinu cccc dok neko ne nastrada oni ne fermaju

Ma da su kakvi drotovi i da su zeznuti fermali bi mi njih itekako....
Kako su zivi? stvarno su imali srece...
jao sto ga sasi dobro je pa su zivi
ma auto izgleda vise unisteno zato sto su ga vatrogasci rascerupali da izvade povrijedjene, ali u svakom slucaju, predpostavljam da ovi idioti u fiatu nisu bili vezani, pa me stoga cudi da je itko ostao ziv unutra..
ovo je bio moj tipo, tu sam na forumu
Zbog svakakvih "vozaca" prava je lutrija vozit glavnom dzadom u sarajevu.
Ovi u fiatu su moji poznanici-komsije.. Dvojica su ok, male povrede, a treci (suvozac) je dobro najebao..
Pages: 1 2
Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13