Tuning & Styling FORUM // Street Race // Auto sport // Car audio

Full Version: P:alfa romeo 146
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
dakle,moj drug prodaje alfu 146,pa rekoh da postavim,možda nekoga
interesuje:

-alfa 146,1997 godina
-1.6 benzin,76kw
-metalik plava
-servo
-prednja stakla i šiber na struju
-centralna brava
-lavlja kanđa
-registrovan do 23.07.2007
-volan po visini podesiv

-cijena je 7000,uz mogučnost dogovora...

-sve informacije na:061/797-973
pitaj ga moze li zamjena za peugeot 106 1.1, kod mene drug trazi alfu al prvo mora prodati puga

nismo Wrote:
pitaj ga moze li zamjena za peugeot 106 1.1, kod mene drug trazi alfu al prvo mora prodati puga

A bi li taj tvoj drug mijenjao za alfu 156, 97.god,klima, servo, el podizaci, tek registrovana...?
Ima moj drug pa...

Alfa 156 je daleko bolji izbor... Smile
znači u pitanju je isključivo prodaja...
u svakom slucaju skupa prodaja ... no hard feelings
jbga,to se ovako ne može zaključiti moj je drug za mercedesa 124 iz 87-me dao 7500,ali je benzinac i auto je u perfektnom stanju...tako dok se auto ne vidi nema se šta govoriti...
ja volim alfe ... daleko od toga ... ali one stvarno nisu na cijeni ...

legionar Wrote:

nismo Wrote:

A bi li taj tvoj drug mijenjao za alfu 156, 97.god,klima, servo, el podizaci, tek registrovana...?
Ima moj drug pa...

ne znam trazio je 146 al poslat cu ti br pa nek se pokusaju dogovoriti

nismo Wrote:

legionar Wrote:

nismo Wrote:

Ima moj drug pa...

ne znam trazio je 146 al poslat cu ti br pa nek se pokusaju dogovoriti

OK!

Refresh your car and give final tune with perfume and cologne for you and your ride.
Reference URL's

Fatal error: Cannot redeclare class databaseEngine in /home/bhtuning/public_html/inc/db_mysqli.php on line 13