Kristiansand, Norveska, 14:47
Bio kod VW dilera ovdje u gradu, treba mi novi zracni filter, usput kupio i filter za ulje jer kontam mijenjati ulje prije dolazka u BIH. Na putu nazad do auta otvaram kutiju zracnog filtera, kad prvo sto vidih "made in Bosnia and Herzegovina". Ludnica

Od vecheras golf ima da dise bosanskim pluchima

svašta,svugdje nas ima,jaki su ovi naši filteri...
Unico najbolji
http://www.remex.ba
Detalj sto se meni juce desio, dolaze mi dva monovolumena Ford Galaxy i neka Toyota, pune njemaca, neznam kako zaglavise u BiH, i sad ja pricam malo njemacki ali to je samo KW, gewinde

bremss itd :D ali tecno pricam Engleski, dok oni nagadzaju engleski i sega oko sporazuma, ugl, hoce gume oni dvije, a posebne neke gume dodju zbog tezine vozila, bla bla ugl nema nigdje niko u gradu te gume, cak ni u Volanu nije bilo, i hajd nadjem ja njima gume i cijena 110eura komad i hoce da se cjenkaju, pa reko nema kod nas cjenkanja, ovlasteni servis nismo na pijaci, reko Bosna je ovo nije ovo Njemacka, kad ce ti on meni kod njih u njemackoj kada dodjes u salon ovlasteni mozes se cjenkat u 5 eura i on je mene molio pola sata da mu skinem 5 eura sa guma, naravno nista od te ljubavi, a danas bi mi gume trebale doci. Shega jos sam mu uracuno montiranje i balansiranje guma u tu cijenu. Gume su Continental.
Remex prestavnik za mnoge vrste filtera

jaki smo jaki..... :D
Dobar glas brzo i daleko putuje

Heh sjetih se primjera radi, prije 20tak dana sam salio odredjenu sumu novca u ato i izmjenjao sve sto se zamjenit dalo, od hrdzavog sarafa do diskova i filtera, i prije nego cu zamjenit filter nafte i ulja, auto pocne da mi trza, i predpostavim filter goriva ili onaj filter sto ide iz rezervoara, i krenem linijom manjeg otpora kupim novi filter goriva, obicni onaj 7KM, ali nista auto idalje trza, i odem kod Ese ispusemo crijeva sva, nista opet isto, i ostavim nakraju Auto kod Ese, a sad sam vec poludio i nervozan sam treba mi auto da mogu na poso ici, i bukvalno pjenim, da i me eso u toku dana nazvao, kaze hehe citiram sine evo gotovo je, nije ti valjo filter goriva stavio sam UNICO

remexov heheh i eto autic ide ko raketa, bez problema. Ljepota.
hehehe cist je zrak u bosni,znamo mi filtere praviti hehehehe

koliko si ga platio

Oko 25 eura. Mjenjao sam filter prije, ne na ovom golfu dodushe, vuche mi daleko bolje izmedju 2000-3000 obrtaja.
Sad par pitanja ono nabrzaka.
Da li je ko cuo za servis Saradis, kod Vogosce ? Preporucen mi je od par ljudi kao dobar i pouzdan servis za VW. Uglavnom doci cu autom za koju heftu, i kontam da ga ostavim na 2-3 dana da urade tehnicki pregled, i da zamijene sto se zamijeniti moze.
Ja ba, sta ocekujes od zemlje gdje je kutija cigara 10€...
Nego preporuke za VW servis

Fakat mi treba da se dogovorim s ljudima.